• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli çıkarıldıktan sonra dişler eski haline dönüyor mu ..!

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Merhaba hocam.Benim bir sorum olacaktı size.Dişlerime tel taktırmak istiyorum yanlız bende çene darlığı ve geriliği de mevcut.4 tane ana dişin çekilmesi gerektiği söylendi.2 alt,2 üstten.Tel tedavisi bittikten sonra dişlerin eski haline dönme ihtimali varmıdır? 22 yaşındayım buarada. yanıtlarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba hocam.Benim bir sorum olacaktı size.Dişlerime tel taktırmak istiyorum yanlız bende çene darlığı ve geriliği de mevcut.4 tane ana dişin çekilmesi gerektiği söylendi.2 alt,2 üstten.Tel tedavisi bittikten sonra dişlerin eski haline dönme ihtimali varmıdır? 22 yaşındayım buarada. yanıtlarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

her yaşda ortodonti yapılır.sizde artık çene genişletmesi yapılamayacağı için mutlaka çekimlerinizin yapılması lazım.tedavi sonrasında pekiştirme yapıldığı için herhangi bir geri dönme yaşamaszınız

Back