dis teli ankara

irrog

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
35
1
18
uste bi disim digerinden daha onde gulerken artik böyle dislerimi kapatmadan gulmek istiyorum ama diş telleri maglum pahali ankarada tel icin onerecegi bi yer olan var mi?

uste bi disim digerinden daha onde gulerken artik böyle dislerimi kapatmadan gulmek istiyorum ama diş telleri maglum pahali ankarada tel icin onerecegi bi yer olan var mi?

Merhaba canım kendi doktorumu önerebilirim sana. Dt Yalçın Ergir tunalıda yeri ama diğerleri kadar pahalı değil. Gerekmeyen hiç bir işlemi yapmıyor ve extra yaptığı bazı şeylerden para dahi almıyor. Ücreti sorunca "paran oldukça verirsin" demişti bana. Nitekim öyle de yaptı hiç ödeme sormadı gittiğimde. Benim sorunum biraz estetikti. Ön 4 dişim içe dönüktü seramik braket ile 6 ayda düzeltti Yalçın bey. Şimdi koruyucu tedavim devam ediyor. Ankarada gezmediğim gitmediğim yer kalmadı diş için ama Yalçın bey kadar ilgili ve para ile alakası olmayan bir doktor görmedim. Muayenehanesine gidersen demek istediğimi anlarsın. Geçmiş olsun canım.

Merhaba, ben de ücret konusunda çok sıkıntı yaşadığım için senelerdir taktıramıyorum artık psikolojimi bozmaya başladı ancak İstanbulda oturuyorum.. Acaba doktorunuza sorabilir misiniz İstanbulda tavsiye edebileceği bir doktor var mıdır? Çok teşekkürler şimdiden

YALCIN ERGIRI KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM. Ust disleri 4.000 altada takarsak 5.000 olur dedi. Cenem kapanmadigi halde sirf ugrasmamak icin sadece uste takalim dedi. Orta hattim sagdaydi ve 4 ay boyunca dislerimi torpuleyerek kaydirmaya calisti. Dislerim kucucuk kaldi. Daha dislerim duzelmedigi halde tamam cikaralim teli ama kalan parani ode dedi. Bende daha dislerim duzelmedi nasil cikacak tel dedim? 3.000 tl cope atmis oldum. Enis guray'a gittim ve simdi dislerim cok guzel oldu. Asla ta siye etmiyorum. Tamamen para kazanmak icin kisa yoldan dis duzeltiyor. Bu bir tedavi ve agzinizin kapanisi orta hattiniz dis konumlari herseyin tam olmasi gerekiyor. Kesinlikle inanmayin. Dislerim yari yariya kuculdu cok pismanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…