• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş tedavisi görürüken,hamile oldugunu öğrenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi miray10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

miray10

Ziyaretçi
arkadaşlar,glokofen,pardorel kullanıyorum bu gun klomen içmem gerek fakat,20'lik dişimde problem cıktı., tedavi olacagım..iğneler malüm,sizce klomen kullansam mı gelecek aya mı ertelesem?hamilelikte diş tedavisi nasıl oluyor acaba ?

canım benzer dert bednede var.1,5yıldır 20 lik diş sorunum var.4 dişim alınbamsı gereklıydı düşündunkı hamiel kalmadan aldırayım bugun gittim 2tanesı alındı asıl sorunlu olanlar zormus 18 ındı gidicem diğer ikiside alıncak ama sonra düşündum cocuk düşünüyorum e bu ay hamile kalırsam acaba etkıelrmı 12 14 16 yumurtlama tarıhlerım ise msla 1haftalık bile olmıcak ki kalırsam.yoksa 18 ınden sonramı denesem kızalr ozmanada yumurtlama gunum gecıcek bir akıl verın nolur bilğisi olanalr

ben bugun gittim diş coktoruna film cekildi 20likler düzgün cıkıyor fakat cene darlığından dolayı alt dişlerim kapşon u yaramıyomuş salı gidip alınacaklar sana dikiş atıldımı?

benım üsttekıelr kolaymıs dikiş atmadı ikisini de aldı üsttekılerın.ama alattakıler zormus kesıp dikiş atacaakmıs işte 18 şubata randevu verdı ya kararsıızım ben cocuk düşünüyorum ve bu aydan umutluydum kür falan yaptım.gitsemmı gitmesemmı cok karısııgm .reglım 1 şubattı birde bua y 3gun oldum zaten:(nedensen yumurtlama gunum 12 14 16 şubat demı ?18 subattan sonra deneyeyım dıyorum ksımet bakarsın olur e ozamanda ilaçalr olacak gene olmaz şubatta denemeyımmı yoksa dişimi erteleyemmı heveslenmiştim bu ay için çok canım sıkkın

benım üsttekıelr kolaymıs dikiş atmadı ikisini de aldı üsttekılerın.ama alattakıler zormus kesıp dikiş atacaakmıs işte 18 şubata randevu verdı ya kararsıızım ben cocuk düşünüyorum ve bu aydan umutluydum kür falan yaptım.gitsemmı gitmesemmı cok karısııgm .reglım 1 şubattı birde bua y 3gun oldum zaten:(nedensen yumurtlama gunum 12 14 16 şubat demı ?18 subattan sonra deneyeyım dıyorum ksımet bakarsın olur e ozamanda ilaçalr olacak gene olmaz şubatta denemeyımmı yoksa dişimi erteleyemmı heveslenmiştim bu ay için çok canım sıkkın

canım ben klomeni içmedim bu ay hatta prolaktin tedavisi gördüm düştü bu ay cok musattim anlayacagın,ama diş bu olur hamile kalırım bunlamı ugrasacagız!bosver ilk önce saglığın bidak ay :emir_bebek:denerizbenimde üstekiler musait rahat alınacak ama altt dişin üsünde et kopşon var,ama filmlerde rhat ıktığına baktılar filmde problemiz diyor sadace eti kaldırıp alacaklar...üac hisetmedin degilmi?

canım ben klomeni içmedim bu ay hatta prolaktin tedavisi gördüm düştü bu ay cok musattim anlayacagın,ama diş bu olur hamile kalırım bunlamı ugrasacagız!bosver ilk önce saglığın bidak ay :emir_bebek:denerizbenimde üstekiler musait rahat alınacak ama altt dişin üsünde et kopşon var,ama filmlerde rhat ıktığına baktılar filmde problemiz diyor sadace eti kaldırıp alacaklar...üac hisetmedin degilmi?

hiç acımadı bayagı uyusturdu.cnm korkma.ya ama mıray ınan benım her ay bişeyım cıkıyor marttda o tarıhte evde olamıcam yaaa inan hamıle kalmak için ortamım yok benım.canım sıkıldı bilmıyorum napcamı.kararsızım valla.birde alt diş önemlı doktoruda tam tanımıyorum korktum benım kesılıp alıncak amelıyt resmen ya.delikafadulden

hiç acımadı bayagı uyusturdu.cnm korkma.ya ama mıray ınan benım her ay bişeyım cıkıyor marttda o tarıhte evde olamıcam yaaa inan hamıle kalmak için ortamım yok benım.canım sıkıldı bilmıyorum napcamı.kararsızım valla.birde alt diş önemlı doktoruda tam tanımıyorum korktum benım kesılıp alıncak amelıyt resmen ya.delikafadulden

sen yine sanslısın,benim doktor cerrah degil normal diş doktoru, üsteki deriyi kaldıracak baya korkuyorum ben,senin gömülü dş demekki yamuk falan cıkıyo yan mı yatmış?benimki düz geliyo...sorma bende tam üreme gunlerimde eşimin hep görevi cıktı:(anlayabiliyorum seni ama su var hamile kalırsan ilk 3 ay ve son 3 ay hiç bir mudahale yapılamıyor..sen tedbrini al şimdiden,herseyide zamana bırak..

sen yine sanslısın,benim doktor cerrah degil normal diş doktoru, üsteki deriyi kaldıracak baya korkuyorum ben,senin gömülü dş demekki yamuk falan cıkıyo yan mı yatmış?benimki düz geliyo...sorma bende tam üreme gunlerimde eşimin hep görevi cıktı:(anlayabiliyorum seni ama su var hamile kalırsan ilk 3 ay ve son 3 ay hiç bir mudahale yapılamıyor..sen tedbrini al şimdiden,herseyide zamana bırak..

sorma bzide arastrdık cerrah dıye gittik neyse koltuga yattım uyusturuc iğne vurdu bekelrken esımle muhabette falan adam dedıkı cerrah değilimdelikafadulden.ama iyi aldı üsttekı 2 dişi.ya bilmıyorum mıray valla düşüncem.dıyorumkı eger subatta kalmazsam hamiş mart basına alttakılerı aldırım .acaba bu aldııgm antıbıyotıkler yumurtlamayı etkılermı ya.yanı hamile kalma sansım düsermı

canım ben glokofen ve pardorel içerken antibiyotikte içiyorum.benim şansıma jinekolog hastaneden istifa etmiş,soramadımda bu ilaçları bberaber içiyorum bende ama bu ay korunacagım.en azından antibiyotık içerken,hap bitince korunmayıda bırakırsın sende,

canım ben glokofen ve pardorel içerken antibiyotikte içiyorum.benim şansıma jinekolog hastaneden istifa etmiş,soramadımda bu ilaçları bberaber içiyorum bende ama bu ay korunacagım.en azından antibiyotık içerken,hap bitince korunmayıda bırakırsın sende,

cnmm zaten reglım yenı bitti diş tedavımı reglıye denk geldı inş. bişiy olmaz ama bitmeye yakındı.7tane hap kaldı.galıba ben bu ay aldırmıcam duruma göre içimden bir ses buayda umut var dıyor.eger hamile kalamzsam mart bası aldırırm diğerlerını.cunkı inan mart ta yokum her ay bişiy cıkıyor hihoyyyt

herşeyin hayırlısı,umarım hersey gönlünce olur,peki bişey dicem başka bir problem yok dimi sağlık acısından hormonlar falan,

herşeyin hayırlısı,umarım hersey gönlünce olur,peki bişey dicem başka bir problem yok dimi sağlık acısından hormonlar falan,

cok şükür yok canım.işte dedımkı bedne bir doktra göruneyım dedım gecen cuma gittim baktı işte kıst mıyon yok dedı.adet olunca 2,gun gittim cagrmıstı ama nedne cagrdıgını acıklamıyor okadar uyuz bir dr denke gelmişimkı suratıma bıle bakmıyor cok sinirlendım.kaydirigubbakcemile neyse cnm 2,gun gene baktı hormoın testı yaptrdı ordad bişeyım yok .adetlerım dusenlı.birde dedı 21 ınmde gel yumurta testı yapcaz ama bu kes tabıkı o adama gitmıcem ama o testıde yaptrcam aklım kalmazsın her ay hındı gibi düşünuyorum nedne olmuyor dıye.bu sitede sayesınde bilinçlendım ben hiç bişey bilmıyrdum ama temız cıktı egerkı yumurtlamamda normal cıkarsa ozman doktrla işim olmaz zaten adam dedı sana tedavı gerekmes 8ay daha denıcen dedı yenı cunıkı dedı cnm.
senın varmı cnm sorun.bu arada 2 miz yazıyoz sadece :hooray:

neguzel problemsizsin.)benim hormonlar özellikle prolaktin yuksek cıkıyor düşürücü ilaçlar içiyorum.gecen ay düştü.fakat gittim doktorum istifa etmiş şansa bak,buarada diş sorunu cıktı bu ay da bun ları halledersem marta allah kerim artık,mattada tayinim cıkabilir,5--6 ay ayrı kalabilirim eşimden,acıkcası bunuda göze alamıyorum.durumlar karısık vallla.nerelisin buarada belirtmemişşin,görüşürüz gene aksam daha rahat giriyosun sanırsam. k.i .b

neguzel problemsizsin.)benim hormonlar özellikle prolaktin yuksek cıkıyor düşürücü ilaçlar içiyorum.gecen ay düştü.fakat gittim doktorum istifa etmiş şansa bak,buarada diş sorunu cıktı bu ay da bun ları halledersem marta allah kerim artık,mattada tayinim cıkabilir,5--6 ay ayrı kalabilirim eşimden,acıkcası bunuda göze alamıyorum.durumlar karısık vallla.nerelisin buarada belirtmemişşin,görüşürüz gene aksam daha rahat giriyosun sanırsam. k.i .b

hayırlısı cnm canımızı sıkmyalaım.kastamonudayız suan görev nedeyle .bende evdeyım bir akslık cıkmazsa nısanda başlıcam cnm.boşve rbaska doktor bulursun.ben 20 lik dişimi bu ay aldırmama kararı aldım.korktum cok memlekete gidince aldırcam teyzem diş hekımı ona aldırcam ya tırstım.birde benımde nisandan sonra ayrı kalma ıhtımalım var Allah buyuk .hihoyyyt

sabahtan beri midem bulanıyor bu hormon hapları cok bulantı yapıyo,demek cektirmeyeceksin,ben salıya gun aldım kesin cekilecek!!napayım bir an önce cekilsin gitsin,cunkü doğuya gidecegim bu olanakları bulamayabilirim,tedbir birazda doğrusu,umarım bu ay yakalarsın bebegini,baya ayrı kalacak mısın hamilelikte eşinin yanında olmaması biraz sorun olabilir,ii düşün derim görüşürüz

miray aslında ayrı kalmak yada kalmamak benım elimde cok sıkıldıgım için belli süre istda ailemle kalmak istiyorum 7ay falan ama eşimdende ayrılmak istemıyorum burada bunaldım belkı işe baslarsam bunalmam dıyorum ama kafam karısık 1ay için karar vermem lazım.ben istda aldırmaya karar verdım cnmm bilmıyorum ondanda tam emın değilim.bir gonlum al kurtul dıyor bir gönlum önemlı istda yaptr dıyor.cunkı burda biri aldırmıs memnun kalmamıs korkuyorum

merhba okul acıldı benim,yeni gördüm msjını,7 ay cok uzun bir sure canım.kastabolu demiştin dimi bulundugun sehre?senin kafana baya karışmış anladığım kadarıyla...yeni mi evlisin?görev içabı ordasınız sanırım..bizde cunkü görevden dolayı buraayız bende ilk evlendiğim senelerde bunalınca hemen aileme kacardım zaman gectikce kocamın yanından ayrılamıyorum,sende atlatırsın canım dişi de yarın cektiriyorum...yarın öğleden sonra evde olacagım izinliyim,durumu anlatırım ii gceler

2,5yıllık evliiym ama burda bunaldım 1,5yıldır burdayız ever görev icabı.cok kafam karısık cnmm

Back
X