M
miray10
Ziyaretçi
- Konu Sahibi miray10
-
benım üsttekıelr kolaymıs dikiş atmadı ikisini de aldı üsttekılerın.ama alattakıler zormus kesıp dikiş atacaakmıs işte 18 şubata randevu verdı ya kararsıızım ben cocuk düşünüyorum ve bu aydan umutluydum kür falan yaptım.gitsemmı gitmesemmı cok karısııgm .reglım 1 şubattı birde bua y 3gun oldum zatennedensen yumurtlama gunum 12 14 16 şubat demı ?18 subattan sonra deneyeyım dıyorum ksımet bakarsın olur e ozamanda ilaçalr olacak gene olmaz şubatta denemeyımmı yoksa dişimi erteleyemmı heveslenmiştim bu ay için çok canım sıkkın
canım ben klomeni içmedim bu ay hatta prolaktin tedavisi gördüm düştü bu ay cok musattim anlayacagın,ama diş bu olur hamile kalırım bunlamı ugrasacagız!bosver ilk önce saglığın bidak aydenerizbenimde üstekiler musait rahat alınacak ama altt dişin üsünde et kopşon var,ama filmlerde rhat ıktığına baktılar filmde problemiz diyor sadace eti kaldırıp alacaklar...üac hisetmedin degilmi?
hiç acımadı bayagı uyusturdu.cnm korkma.ya ama mıray ınan benım her ay bişeyım cıkıyor marttda o tarıhte evde olamıcam yaaa inan hamıle kalmak için ortamım yok benım.canım sıkıldı bilmıyorum napcamı.kararsızım valla.birde alt diş önemlı doktoruda tam tanımıyorum korktum benım kesılıp alıncak amelıyt resmen ya.delikafadulden
sen yine sanslısın,benim doktor cerrah degil normal diş doktoru, üsteki deriyi kaldıracak baya korkuyorum ben,senin gömülü dş demekki yamuk falan cıkıyo yan mı yatmış?benimki düz geliyo...sorma bende tam üreme gunlerimde eşimin hep görevi cıktıanlayabiliyorum seni ama su var hamile kalırsan ilk 3 ay ve son 3 ay hiç bir mudahale yapılamıyor..sen tedbrini al şimdiden,herseyide zamana bırak..
canım ben glokofen ve pardorel içerken antibiyotikte içiyorum.benim şansıma jinekolog hastaneden istifa etmiş,soramadımda bu ilaçları bberaber içiyorum bende ama bu ay korunacagım.en azından antibiyotık içerken,hap bitince korunmayıda bırakırsın sende,
herşeyin hayırlısı,umarım hersey gönlünce olur,peki bişey dicem başka bir problem yok dimi sağlık acısından hormonlar falan,
neguzel problemsizsin.)benim hormonlar özellikle prolaktin yuksek cıkıyor düşürücü ilaçlar içiyorum.gecen ay düştü.fakat gittim doktorum istifa etmiş şansa bak,buarada diş sorunu cıktı bu ay da bun ları halledersem marta allah kerim artık,mattada tayinim cıkabilir,5--6 ay ayrı kalabilirim eşimden,acıkcası bunuda göze alamıyorum.durumlar karısık vallla.nerelisin buarada belirtmemişşin,görüşürüz gene aksam daha rahat giriyosun sanırsam. k.i .b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?