Merhaba kk üyeleri..önceki gece siddetli ağrı nedeniyle bugün özel bir diş polikliniğine gittim..apse oluşmuş..implat ,kaplama 20 bin fiyat verdiler..bir ihtimal kanala ihtiyaç olursa kanal ve dolgu 6 bin daha masraf çıkabilirmiş.. Daha önce de- ekonomik krizden önce -yine burada implant yaptirmistim memnun kalmıştım o yüzden yine burayı tercih etmek istedim..Bu verilen fiyat nasıl sizce?fazla mı?
Valla kanka dişçiler hep böyle artık 10.000 20.000 30.000 en son disçiye gittiğimde yaşlıca bir adamla 150.000e anlaştılar valla ne tedavisiydi bilmiyorum
Valla kanka dişçiler hep böyle artık 10.000 20.000 30.000 en son disçiye gittiğimde yaşlıca bir adamla 150.000e anlaştılar valla ne tedavisiydi bilmiyorum
O yuzden implant hariç devletin diş hastanelerine giderim (çok iyi bir dr um var ) ve dislerime mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışırim bu kadar zengin değilim maalesef karnımı 20bine gerdirdim bune fiyatlar yahu
Yarın kanal tedavisi yaptıracağım 4 bine. Aşırı lüks bir klinik nasıl öyle ucuz fiyat çekiyorlar anlamış değilim ama memnunum baya. Şimdiye kadar 3 tane de çekim yaptırdım çekim başı bin TL. İmplant 3 ay sonra yapılacak inşallah ona da böyle uygun fiyat çekerler. Piyasaya göre normal bence sizinki.