Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar diş taşı problemim var alt dişlerde sırası üzre siyahlaştı ne yapabilirim fikri olan varmı ?:2: :2: :2:
Bende diş tasiyla ilgili konu acacaktim simdi canim gordugum iyi oldu temizletme yaptiracaktim da dişlerde beyazlaşma oluyor mu herkes çok memnun olduğu söylüyor heycanlandim bende :)) sende temizletmelisin bence özellikle oluşan siyahliklar için bende siyahlik yokta sarılık var..
ya hamileyken bilmiyorum yapılabilirmi. bide tartar temizliğinde diş çok hasar görüyor deniliyor aslı varmıdır bilmiyorum
Eki Görüntüle 1000348
Eki Görüntüle 1000350
Eki Görüntüle 1000351
bu resimleri netten buldum temizletildiginde de böyle farklılıklar oluyor mu ? bende memlekete yaptıracagım kesin ama bilgi almak istiyorum.. bende siyahlık filan yok sadece sarılık var..
Hamileyken de diştaşı temizliği yapılabilir, dişlerde hasar yaratmaz; temizlikten sonra yapılacak polisaj dediğimiz işlemle de dişleriniz parlar; kolay çıkabilen tüm lekelenmeler (özellikle çay-kahveden kaynaklı lekelenmeler) temizlenir. dişetlerinin sağlığı için yılda 1 kere; gerekliyse de 6 ayda bir yapılması önerilir. geçmiş olsun :)