• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Taşı sorunum var

Arkadaşlar diş taşı problemim var alt dişlerde sırası üzre siyahlaştı ne yapabilirim fikri olan varmı ?:2: :2: :2:

diştaşı dediğimiz oluşumlar; diş üzerindeki plakların sertleşmesi sonucu oluşur ve dişe tutunmaları açısından çok güçlüdürler. bu nedenle malesef fırçalamayla geçmezler. dişhekiminize görünün; diştaşı temizliğinizi yaptırın. diştaşları diğer bakteriler içinde kolayca tutunma ortamı yaratırlar,bu da dişeti sağlığı açısından sıkıntı yaratabilir, tedaviyi ertelememenizde fayda var..geçmiş olsun

Bende diş tasiyla ilgili konu acacaktim simdi canim gordugum iyi oldu temizletme yaptiracaktim da dişlerde beyazlaşma oluyor mu herkes çok memnun olduğu söylüyor heycanlandim bende :)) sende temizletmelisin bence özellikle oluşan siyahliklar için bende siyahlik yokta sarılık var..

Bende diş tasiyla ilgili konu acacaktim simdi canim gordugum iyi oldu temizletme yaptiracaktim da dişlerde beyazlaşma oluyor mu herkes çok memnun olduğu söylüyor heycanlandim bende :)) sende temizletmelisin bence özellikle oluşan siyahliklar için bende siyahlik yokta sarılık var..

ya hamileyken bilmiyorum yapılabilirmi. bide tartar temizliğinde diş çok hasar görüyor deniliyor aslı varmıdır bilmiyorum

geçen yaz diş dolgusu yaptırdığımda üst dişimde diş taşı vardı ben onu çürük sanıyordum neyse doktor söyledi de onu da hallediyim aradan çıksın dedim.doktor sadece 1 dakikada diş taşımı temizledi kızlar :) siyahlık oluşmuştu ve kötü görünüp bni oldukça rahatsız ediyordu hemen halletti alt dişlerimde de diş taşı oluşmaya başladı öğrenci olduum için evime gittiim zaman onları da temizletcem korkmayın hemen temizleniyor :)

ya hamileyken bilmiyorum yapılabilirmi. bide tartar temizliğinde diş çok hasar görüyor deniliyor aslı varmıdır bilmiyorum

Hamileyken de diştaşı temizliği yapılabilir, dişlerde hasar yaratmaz; temizlikten sonra yapılacak polisaj dediğimiz işlemle de dişleriniz parlar; kolay çıkabilen tüm lekelenmeler (özellikle çay-kahveden kaynaklı lekelenmeler) temizlenir. dişetlerinin sağlığı için yılda 1 kere; gerekliyse de 6 ayda bir yapılması önerilir. geçmiş olsun :)

$images.jpg

$images (1).jpg

$3.jpg

bu resimleri netten buldum temizletildiginde de böyle farklılıklar oluyor mu ? bende memlekete yaptıracagım kesin ama bilgi almak istiyorum.. bende siyahlık filan yok sadece sarılık var..

Eki Görüntüle 1000348

Eki Görüntüle 1000350

Eki Görüntüle 1000351

bu resimleri netten buldum temizletildiginde de böyle farklılıklar oluyor mu ? bende memlekete yaptıracagım kesin ama bilgi almak istiyorum.. bende siyahlık filan yok sadece sarılık var..

sadece diştaşı temizliği ve polisajla bu kadar beyazlama olmaz... bu derecede ton açılması ancak beyazlatmayla elde edilebilir. diştaşıyla dişlerin çevresinde eklentiler temizlenir, dişeti sağlığı korunur; polisajla da hafif lekenlenmeler giderilir ve dişlerde hafif parlaklık olur ama fotoğraflardaki gibi (özellikle ilk fotoğraftaki gibi) olmaz; onun için beyazlatma gerekir.

Hamileyken de diştaşı temizliği yapılabilir, dişlerde hasar yaratmaz; temizlikten sonra yapılacak polisaj dediğimiz işlemle de dişleriniz parlar; kolay çıkabilen tüm lekelenmeler (özellikle çay-kahveden kaynaklı lekelenmeler) temizlenir. dişetlerinin sağlığı için yılda 1 kere; gerekliyse de 6 ayda bir yapılması önerilir. geçmiş olsun :)

Teşekkürler Merve hanım yıpranma ve çizilmeolduğunu duyduğum için emin olamamıştım

Back