Ben Bir kere temizlettim iki sene oldu düzenli fırçalama sayesinde tekrar oluşmadı çok şükür.. ha ilk temizlettigim üç dört gün zor geçti hassastımerhabalar, benim geçen yıl yani 2022'te dişlerimde siyahlanma (diş tartari) oldu. ben çok sonra fark ettim arka dişimde varmış halbuki. diş macunumu değiştirdim, ceviz suyu falan kullandim bir süre arada karbonat kullandım işe yaradı bayağı götürmüştü ama nereye kadar bıraktım çünkü temizletmek istemiyordum hassasiyet olmasını istemedim. tekrardan kararmaya başladı, yazın gidip temizleteceğim gitmezse mecburen yani üniversiteyi kazanırsam insan içine öyle çıkamambabaminda gençliğinde olmuş uzun süre sonra gitmiş ama ondan mi kaynaklı diyorum.
ben zaten dişlerimi düzenli olarak fırçalarım neden çıktı anlamadım. diş tartarini götürecek bir formülünüz var mi? temizletsem bile ömür boyu her yıl onu mu temizleteceğim. diş tartarini temizletenler bu konu hakkında bilgi verebilir mi? ne gibi sonuçlar aldınız. lütfen yanıtlayanız.
hassasiyet şu an ne durumda peki? dişiniz eskisi gibi mi yoksa farklı hissiyat var mi?Ben Bir kere temizlettim iki sene oldu düzenli fırçalama sayesinde tekrar oluşmadı çok şükür.. ha ilk temizlettigim üç dört gün zor geçti hassastı
Eskisi gibi hiçbir fark yokhassasiyet şu an ne durumda peki? dişiniz eskisi gibi mi yoksa farklı hissiyat var mi?
aaaa çok iyi maşallah, 6 ayda bir onunla mi uğraşacağım diyordum. temizletirsem umarim bende de çıkmaz. çok teşekkür ederimmEskisi gibi hiçbir fark yokhassas da değil öyle ki bana çevremde herkes en az 6 ay sonra tekrar diş taşı oluşur demişti çok şükür hala Yok
Her yııl olmasa da 2 yılda bir temizletiyorum ben.merhabalar, benim geçen yıl yani 2022'te dişlerimde siyahlanma (diş tartari) oldu. ben çok sonra fark ettim arka dişimde varmış halbuki. diş macunumu değiştirdim, ceviz suyu falan kullandim bir süre arada karbonat kullandım işe yaradı bayağı götürmüştü ama nereye kadar bıraktım çünkü temizletmek istemiyordum hassasiyet olmasını istemedim. tekrardan kararmaya başladı, yazın gidip temizleteceğim gitmezse mecburen yani üniversiteyi kazanırsam insan içine öyle çıkamambabaminda gençliğinde olmuş uzun süre sonra gitmiş ama ondan mi kaynaklı diyorum.
ben zaten dişlerimi düzenli olarak fırçalarım neden çıktı anlamadım. diş tartarini götürecek bir formülünüz var mi? temizletsem bile ömür boyu her yıl onu mu temizleteceğim. diş tartarini temizletenler bu konu hakkında bilgi verebilir mi? ne gibi sonuçlar aldınız. lütfen yanıtlayanız.
çok teşekkür ederimDiş hekimize temizletmelisiniz. Daha sonra doğru fırçalama ve diş ipi kullanımıyla oluşumunu engeller/geciktirirsiniz
koku mu inanmıyorumHer yııl olmasa da 2 yılda bir temizletiyorum ben.
Koku yapıyor o diş taşları.
Geçen hafta temizlettim daha 2 gün sürdü hassasiyet sonra gecti
Cıkıyor tabiki düzenli fırçalama yapmazsanız.koku mu inanmıyorumtemizlettiğiniz halde çıkıyor mu tekrar?
anladımm, çok teşekkür ederimCıkıyor tabiki düzenli fırçalama yapmazsanız.
Doktorum bana 6 ayda bir gel dedi ama ben gitmiyorum.
Kesinlikle koku yapıyor en önemlisi diş eti çekilmesine sebep oluyor