• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş-süt dişleri

Bebeğinizin dişleri ne zaman çıktı?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

berte79

oglum kardesini bekliyor!
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
60
0
86
İzmir
arkadaşlar,

10 aylık bebeğimin alt 2 dişi çıktı.
üstteki 2 dişte sıra.
ama henüzgörünmediler.lülülülülülü

üst dişler çıkarken daha çok ağrı-halsizlik-ateş vb. oluyor mu?
başınızdan geçtiyse lütfen paylaşın !!!

teşekkürler.:emir_bebek:gamyoncuiremsuvereliniortak:a015:

mrhaba cnm,benim kız 16 aylık ve 8.aydan beri diş çıkartıyor:bbo:.Bol miktarda huzursuzluk yapıyor dişler,özellikle azılar bizi 1 hafta uyutmamıştı.Calpol şurup ya da ıbufen şuru önermişti doktorumuz.Daha çok iştahsızlık,huzursuzluk ve uyku düzensizliği yapmıştı üst dişler,diğer dişler de...Alt iki diş çıkarken ne yaşadıysan yine aynısı olur:sinifsinif:

teşekkürler.
alt 2 iş çıkarken büyük problem olmadı gerçi.ama üst dişler zorlayacak gibi görünüyor.
mafoldumben

ben üstteki 2 diş çıkacak diye beklerken alttan geldi 2 tane daha.
üsttekiler de yolda ,diş etleri balon gibi şiş.bebeğim çok huzursuz.ne yapsam oyalayamıyorum.işi gücü bıraktık onu avutmaya çalışıyorum artık.
günde 3 kez tok karnına calpol şurup içiriyorum iyi geliyor. ağrılarına çözüm !

ben calpol jel sürüyorum ama iyi geliyormu bilmiyorum 1- 2 saat sonra etkisi geçiyor galiba çünkü uyanıyor ...alt iki diş çıktı sonra üstten 1 sonra 1 sonra 1 sıra sıra çıkyor işte işimiz var 2 yaşına kadar tamamlanıyor sanıt-rım dişler...sıkın dişinizi...bizin 1 yılımız kaldı:)sempatiksalakcinni

benim kızım da 8 aylık alttan ilk dişi çıktı yanındakide şişmiş. ama çok huzursuz ateşi var sadece emmek istiyo.işim zor...devamlı calpol vermek istemiyorum..

oğlum 15 aylık ve ağzında 10 diş var. sırada köpek dişleri var.en zoru onlarmış galiba. baklaım ne zaman çıkacak.....

8,5 aylıkken çıkardı. yani yaklaşık 9 gün önce..
cumartesi ikinci alt dişini de gördüm.
yaklaşık 15 gündür geceleri yarım saatte bir uyanıyor :(((

benim oglum beş aylık dişmi anlamadık ama sürekli aglıyor ellerimizi ısırıyor damakları sertleşiyor diyorlar diş belirtileri neler acil cevap kıslaar

Back