• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis sorunumuz

DunyalaraBedelsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
274
135
33
32
Kizlar merhaba. 6 yasinda oglumun curuk disi var ara ara agriyordu bugun dis doktoruna goturdum
Iltahapli diye antibiyotik verdi cocuk dis doktoruna gotur kanal tedavisi gerekli dedi cunki cekilirse diger disin yerine gelmesine 5 yil var disler carpik cikar dedi. Ozel bi doktor aradim 450 tl dedo bira fazla geldi Hic kanal tedavisi yaptiran var mi. Devlette yaptiran oldu mu. Cani cok acirmi. Cok endiseliyim

5 yaşlarında köpek dişimin yanındaki bir dişime kanal yaptırmamışım çok ağladığım için oturtamamışlardı bile koltuğa ikna edemedi kimse...

antibiyotiği en çok o dişim için içmiştim.

liseye kadar sürekli apse ile uğraştığımızı hatırlıyorum.

lise de kanal yaptılar ama çok gitmedi kırıldı.

protez durmadı vs...

şu an yeri boş, erken yaşya çektirmek zorunda kaldım.

implant gerekiyor.

o da maddi olarak bana şu an ağır gelecek yaptırmıyorum, Allah'tan görünmüyor.

imkan varken erkenden yaptırın.

devletteki diş hizmetinden çok memnun kalıyorum yıllarca özel kliniğe giden biri olarak...

malzemeleri daha geniş oluyor.

üniversite de diş hekimliği varsa orayı da tavsiye ederim.

çocuklar için nasıl uyuşturma yöntemi kullanıyorlar bilmiyorum ama uyuştuktan sonra ha dolgu ha kanal..

Ben devlette bir diş hastanesinde yaptırdım. İşlem görece uzun sürüyor benim 1 saatten fazla sürmüştü.

Acı konusu da kişiden kişiye değişiyor. Oğlunuzun diş kanalının tıkalı olup olmaması, uyuşup uyuşmaması biraz kişisel bir şey. Bazı yaptıran tanıdıklarım acıdığını söylediler.

Ben hiç bir şey hissetmedim. Sadece o kadar süre ağzı açık beklemem gerekti ve ağzımda kürdan gibi metal çubuklar diş kanalıma sokulmuşken 1 kat yukarıdaki röntgene 4 kere falan gitmem gerekti. Galiba doğru yapıp yapmadığını kontrol etti doktorum. 4 yıl kadar oldu benim hiç bir şikayetim olmadı bugüne kadar.

Bence devlette yaptırın. Hiç özele para vermenize gerek yok artık diş hastaneleri son derece donanımlı. İlgili de bir doktor bulursanız hiç korkmanıza gerek yok.

5 yaşlarında köpek dişimin yanındaki bir dişime kanal yaptırmamışım çok ağladığım için oturtamamışlardı bile koltuğa ikna edemedi kimse...

antibiyotiği en çok o dişim için içmiştim.

liseye kadar sürekli apse ile uğraştığımızı hatırlıyorum.

lise de kanal yaptılar ama çok gitmedi kırıldı.

protez durmadı vs...

şu an yeri boş, erken yaşya çektirmek zorunda kaldım.

implant gerekiyor.

o da maddi olarak bana şu an ağır gelecek yaptırmıyorum, Allah'tan görünmüyor.

imkan varken erkenden yaptırın.

devletteki diş hizmetinden çok memnun kalıyorum yıllarca özel kliniğe giden biri olarak...

malzemeleri daha geniş oluyor.

üniversite de diş hekimliği varsa orayı da tavsiye ederim.

çocuklar için nasıl uyuşturma yöntemi kullanıyorlar bilmiyorum ama uyuştuktan sonra ha dolgu ha kanal..
Evet var universite hastanesinde dis bolumu birde oraya goturmekte fayda var. Bu oglumun sut disi bes yil sonra duser dedi doktor o yuzden disi kaybetmeyelim dedi.

Ben devlette bir diş hastanesinde yaptırdım. İşlem görece uzun sürüyor benim 1 saatten fazla sürmüştü.

Acı konusu da kişiden kişiye değişiyor. Oğlunuzun diş kanalının tıkalı olup olmaması, uyuşup uyuşmaması biraz kişisel bir şey. Bazı yaptıran tanıdıklarım acıdığını söylediler.

Ben hiç bir şey hissetmedim. Sadece o kadar süre ağzı açık beklemem gerekti ve ağzımda kürdan gibi metal çubuklar diş kanalıma sokulmuşken 1 kat yukarıdaki röntgene 4 kere falan gitmem gerekti. Galiba doğru yapıp yapmadığını kontrol etti doktorum. 4 yıl kadar oldu benim hiç bir şikayetim olmadı bugüne kadar.

Bence devlette yaptırın. Hiç özele para vermenize gerek yok artık diş hastaneleri son derece donanımlı. İlgili de bir doktor bulursanız hiç korkmanıza gerek yok.
Off oglumdan daha cok ben korkuyorum o kadar uzunmu suruyor nasil dayancakki o kadar sure o koltukta. Ozel biraz tuzlu evet . Bakalim biraz daha arastirayim

Off oglumdan daha cok ben korkuyorum o kadar uzunmu suruyor nasil dayancakki o kadar sure o koltukta. Ozel biraz tuzlu evet . Bakalim biraz daha arastirayim

Siz gergin olmamaya çalışın çocuk doktorları çocukları iyi oyalıyor. bişeyler anlatıyorlar hatta bazı hastanelerde çizgi film izletiyorlar işlem sırasında. Siz ferah olun ki o da olsun.

sadece iyi bir hekim bulmaya odaklanın

Kanal tedavisi kök sayısına göre fiyat verilir kafadan 450 dedilerse ve çocuk olduğunu belirttiyseniz es geçin orayı

Çocuk diş tedavileri yetişkinlerden ucuz oluyo

Diş çekilirse evet çarpık olmaları kaçınılmaz gereksiz yer açılmış olucak ağız yapısı bozulucak kanalında garantisi yok yaptık oldu bişey değil bu dişin kırılma ihtimali var
Kanala parça koyulucaksa ona alerjisi olma ihtimali dolayısıyla işlem yapılan çekilme ihtimalide var
Üni hastanelerine gidin istanbuldayssnız yeditepeye koşun derim

İyi bir pedodonti uzmanına muayene olmakta fayda var özellerde pedodonti bölümleri yetişkinlerde daha yüksek fiyatlarla randevu bulabilirseniz üniversite hastanesine gidin çünkü diş kaybı sonrasındaki tüm dişlerin çıkışlarını etkiler maalesef

Back