• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Sorunum vaaarrr

Efza selim yaramazlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
5
6
1
29
Merhaba azı dişlerim çekilecek yerine köprü dendi yani 4 lü köprü bende panik yapıyorum implantta çok pahalı fikir verir misiniz devlet hastanesinde alt üst toplam 4 dişim yardımcı olursanız sevinirim

Köprü yapılabilmesi için sağlam olan 2 ana dişinizin köprü ayağı olarak kullanılması gerekiyor.Bunun için o dişlerin kesilmesi grek yani sağlam olan dişe müdahale.uygulanacak yüksek ihtimal.Bazı yerler köprü ayağı olacak olan dişlerde çürük varsa kanal tedavisinden sonra da yapıyor kesme işlemini ama bu biraz riskli ileride kanal olan dişin iltihap olma durumu var.

Şimdi sizin köprü ayağı olacal dişleriniz sağlam mı eğer sağlamsa en mntıklısı implant.Ama implant gerçekten yaptıramam diyorsanız köprü şart.

Son düzenleme:
Şöyle ki çekilecek dişlerim çürük yandakiler sağlam ama implant çok pahalı o yüzden başka çarem yok ki yaptırıyım o zaman açılır araları çünkü ne yapalım sağlık olsun teşekkürler cevabın için

Iki dış hoşluğu için yandaki sağlamlara kıymayın bakın ben köprü yaptırdım hep inanin sürekli sorun olan sağlamlarıma oldu ve şuan çekilip implant yapılacak başta sıkın dişinizi ya implant yaptırım ya da cektirin sonra para olunca yaptırın bakın 3 gecedir yine ağrı çekiyorum o kaplamalar ağzından çıkacak sonra tedavi olacam ve sürekli oluyor yani kaplama daha sıkıntı lütfen kıymayın çok cekersiniz acısını

Kaplama sıkıntı sürekli sorun çıkarıyor. Bende de var köprü ön dişim kırıldığı için yaptırdım ama 3 dişim gitti zamanla sürekli çekilip yeniden yapılıyor. Bende maddi imkansızlıktan yaptırdım. Yine yaptıracam Doğum yapmayı bekliyorum. Param olsa hepsini implant yaptırırım.

Kaplama sıkıntı sürekli sorun çıkarıyor. Bende de var köprü ön dişim kırıldığı için yaptırdım ama 3 dişim gitti zamanla sürekli çekilip yeniden yapılıyor. Bende maddi imkansızlıktan yaptırdım. Yine yaptıracam Doğum yapmayı bekliyorum. Param olsa hepsini implant yaptırırım.
hele ki doğumdan sonra o kaplamalar ultra sıkıntı çıkarıyor sizde de olsunmu sıkıntı beni perişan etti kızım 9 aylik oldu ben bugün yine dişçiye gideceğim e paralar döktüm bir bilseniz 5 implant parası yedirdi bana bu kaplamalar

hele ki doğumdan sonra o kaplamalar ultra sıkıntı çıkarıyor sizde de olsunmu sıkıntı beni perişan etti kızım 9 aylik oldu ben bugün yine dişçiye gideceğim e paralar döktüm bir bilseniz 5 implant parası yedirdi bana bu kaplamalar
Ben daha Doğum yapmadım ama sıkıntı sürekli çıkarıyorlar. Maddi durumum iyi olsa implant yapar geçerim hiç uğraşmam. Bazen canıma tak ediyor diyorum takma damak diş yaptırıcam iyicene sıyırdım. :))))))

Tüh ya nolcak böyle inşallah hayırlısı olsun sapkın cevabınız için acaba illa sorun olacak diye bişey var mı memnun olan yokmu ki
gerçekten sorun çıkıyor yani omurluk değil ben bir kaç yıl dis hekiminin yanında asistanlık yaptım ve biliyorum diş hekimide kendi.bosluguna diş yatırmamıştı korkmasam implant yaptıracam demişti olmadi 5 yıl sonra yine sorun çıkıyor çünkü dış eti baya darbe alıyor ya kaplama olurken

Back