Merhabalar.benim hamileligmde dis etlerim intihaplanmisti.dis etini temizlediler.sonra.on dislerimde soguk ve sicaga karsi hassasiyet basladi su bile icemiyordm.ki doktorum Elmex
Diye bir dis macunu verdi.2 haftada bir fircalaniyor ve gayette iyi geliyor.bir deneyin derim.
Bende geen sene yaşamıştım inanılmaz berbat birşey. Diş etleri iltihabı denmişti, kesip temizleyeceklermiş korktum yaptırmadım :) Keşke yaptırsaymışım bu sefer etlerde geri çekilme oluyor. Açıkçası hiçbir hap fayda etmiyor ben 1 hafta acil de iğne yaptırmıştım sürekli. Allah yardımcın olsun diş ağrısı çok zoriyi geceler hanımlar,29 yasına kadar mıgrenden sıkayet eden ben anlıyorum kı..diş agrısı ona tur bındırırmıs..(gercı neren agrıyorsa canın orda derler ama) benımkısı agrı degıl,alt cene ön 4 dısım sızlıyor ..diş ve uyku uyutmayacak kadar cok sızlıyor..bıraz arastırdım..soguk sıcak hassasıyetı yazıyor.sensıtıve macun ve yumusak dıs fırcası care olacak yazıyor..ama ne fayda..pazartesı dşiciye gıdene kadar ne yapabılırım ,ne uygulasam hafıfler...bılen söylesın ne olur
Bende geen sene yaşamıştım inanılmaz berbat birşey. Diş etleri iltihabı denmişti, kesip temizleyeceklermiş korktum yaptırmadım :) Keşke yaptırsaymışım bu sefer etlerde geri çekilme oluyor. Açıkçası hiçbir hap fayda etmiyor ben 1 hafta acil de iğne yaptırmıştım sürekli. Allah yardımcın olsun diş ağrısı çok zor
Off sizi en iyi ben anlarim heralde. Aynen bende 29 yildir migrenle basim dertte. Ve ayni sekilde alt on dislerim araliksiz sizliyor. Iki aydir hemde. Ne yapacagimi bilmiyorum. Doktor hassasiyet giderici jeller varmis inlardan alip kullanabilirsin ancak dedi. O da 300 liraymis alamadim tabi. Her aksam yatmadan gargara yapiyorum allahtan o biraz uyusturuyor yoksa dayanilacak gibi degil.iyi geceler hanımlar,29 yasına kadar mıgrenden sıkayet eden ben anlıyorum kı..diş agrısı ona tur bındırırmıs..(gercı neren agrıyorsa canın orda derler ama) benımkısı agrı degıl,alt cene ön 4 dısım sızlıyor ..diş ve uyku uyutmayacak kadar cok sızlıyor..bıraz arastırdım..soguk sıcak hassasıyetı yazıyor.sensıtıve macun ve yumusak dıs fırcası care olacak yazıyor..ama ne fayda..pazartesı dşiciye gıdene kadar ne yapabılırım ,ne uygulasam hafıfler...bılen söylesın ne olur
Off sizi en iyi ben anlarim heralde. Aynen bende 29 yildir migrenle basim dertte. Ve ayni sekilde alt on dislerim araliksiz sizliyor. Iki aydir hemde. Ne yapacagimi bilmiyorum. Doktor hassasiyet giderici jeller varmis inlardan alip kullanabilirsin ancak dedi. O da 300 liraymis alamadim tabi. Her aksam yatmadan gargara yapiyorum allahtan o biraz uyusturuyor yoksa dayanilacak gibi degil.
Ya bende cok duzenli fircaliyorum gunde uc dort defa. Dis ipi ve gargarada kullaniyorum. Zaten duzenli fircalamazken boyle bi agri yoktu.cok gecmıs olsun kardesım,doktor majezık sprey ve antıbıyotık verdı...dedıgın gıbı bır sure uyusuyor..o esnada uyudun ne mutlu ..yoksa uyku yok... ve ılk defa bır dıs doktoru bu kadar duzenlı fırcalamayın dıslerınızı dedı..cok sasırdım .,, canım nacızana tavsıyem ben mıgrene careyı söyle buldum,eskıden haftada bazen ıkı kez tutan agrılarım artık ıkı ayda bıre dustu,,( cok sinirli ı oldugum zamanlarda,sakınsem oda olmuyor) hayatımdan içine un vee maya gıren seylerı cıkardım.. cok şükür cok ılac kullandım ama bu cok ıyı geldı..kılon ıdealse bıle dene ıstersen..o agrıyı cekıp kafamı hangı duvara vursam dıye dusunmekten ıyıddır
Kesmek derkn nasil yani biraz acarmisiniz lutfnBende geen sene yaşamıştım inanılmaz berbat birşey. Diş etleri iltihabı denmişti, kesip temizleyeceklermiş korktum yaptırmadım :) Keşke yaptırsaymışım bu sefer etlerde geri çekilme oluyor. Açıkçası hiçbir hap fayda etmiyor ben 1 hafta acil de iğne yaptırmıştım sürekli. Allah yardımcın olsun diş ağrısı çok zor
İşte diş etini dişten ayırıp içindeki iltihabı temizleyip, aşağı doğru tekrar yapıştırıyorlarmış. Duyuca yaptırmadım korktum ama sorun geçici değil, benim diş etlerim gittikçe daha çok çekiliyor bi ara gidip yaptırcam. Sende de o sorun varsa yaptırmanı öneriyorum.Kesmek derkn nasil yani biraz acarmisiniz lutfn
Peki eskisi gbi olurmu dislermizİşte diş etini dişten ayırıp içindeki iltihabı temizleyip, aşağı doğru tekrar yapıştırıyorlarmış. Duyuca yaptırmadım korktum ama sorun geçici değil, benim diş etlerim gittikçe daha çok çekiliyor bi ara gidip yaptırcam. Sende de o sorun varsa yaptırmanı öneriyorum.
Valla tedavi o olduğuna göre oluyordur heralde. Araştırma hastahaneleri yapıyormuş. Arkadaşım yaptıracaktı ama bayağıdır görüşmediğim için bende bimiyorum sonucunu. Doktora git mutlaka onlar seni daha iyi bilgilendirir. Geçmiş olsunPeki eskisi gbi olurmu dislermiz
Tesekkur ederim bilgi icinValla tedavi o olduğuna göre oluyordur heralde. Araştırma hastahaneleri yapıyormuş. Arkadaşım yaptıracaktı ama bayağıdır görüşmediğim için bende bimiyorum sonucunu. Doktora git mutlaka onlar seni daha iyi bilgilendirir. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?