Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar; ben gece dişlerimi sıkıyorum, ellerimi ve ayaklarımı bile sıkıyorum galiba. Her gün ağrı çekiyorum yaklaşık 1 haftadır Yaşayan var mı, nasıl rahatlatabilirim kendimi
Merhaba, eğer gece plağı ile çözüm olmuyorsa botoks düşünebilirsiniz. Çene kaslarını kontrol altına alacaktır. Etkisi kullanılan malzemenin kalitesine ve kişiden kişiye değişmekle birlikte 4 ay ile 6 – 12 ay arasında değişiklik gösterir. Mutlaka çene cerrahının yapması gerekir.
Merhaba, eğer gece plağı ile çözüm olmuyorsa botoks düşünebilirsiniz. Çene kaslarını kontrol altına alacaktır. Etkisi kullanılan malzemenin kalitesine ve kişiden kişiye değişmekle birlikte 4 ay ile 6 – 12 ay arasında değişiklik gösterir. Mutlaka çene cerrahının yapması gerekir.