• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş sıkma sorunum :(

Cadaloz Kedi

Life is a beach, enjoy the waves.
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
202
1.201
63
Merhaba hanımlar; ben gece dişlerimi sıkıyorum, ellerimi ve ayaklarımı bile sıkıyorum galiba. Her gün ağrı çekiyorum yaklaşık 1 haftadır :( Yaşayan var mı, nasıl rahatlatabilirim kendimi :(

Ben çok uzun süredir yaşıyoryum. Dişlerimde açilma yapiyor. Gece plagi verdi doktor ama bir işe yaramiyor. Bende takipteyim konuyu.

Merhaba, eğer gece plağı ile çözüm olmuyorsa botoks düşünebilirsiniz. Çene kaslarını kontrol altına alacaktır. Etkisi kullanılan malzemenin kalitesine ve kişiden kişiye değişmekle birlikte 4 ay ile 6 – 12 ay arasında değişiklik gösterir. Mutlaka çene cerrahının yapması gerekir.

Merhaba, eğer gece plağı ile çözüm olmuyorsa botoks düşünebilirsiniz. Çene kaslarını kontrol altına alacaktır. Etkisi kullanılan malzemenin kalitesine ve kişiden kişiye değişmekle birlikte 4 ay ile 6 – 12 ay arasında değişiklik gösterir. Mutlaka çene cerrahının yapması gerekir.

Merhaba onerdiginiz bir yer ve uzman varmi?

Back