Arkadaşımın yaşadığı bi tecrübeyi anlatayım işinize yarar mı bilmem.kanal ted sonra ağrısı 2 gün geçmdi yanağında da şişme oldu dr u aradı geçer normldir dedi apse yapmış sanırım iltihap yani , antibiyotiğini düzgün almıyo olabilir misin dedim o da dr antibiyotiğe gerek yok dedi diye yanıtladı ertesi gün başka dr a gitti antibiyotik şartmış sonrasında ve kullanmadığından bu hale gelmiş tedavisi bitince düzeldi. Bana yapılmıştı hiç ağrı çekmedim sonrasında. Tıbbi bilgim olmadığından yanlış bişey dememek adına yaşanılanı paylaştım başka dr a göstermenizi tavsiye ederim iyi sabahlar
Dişle ilgili ben de burada konu açmıştım yakın zamanda ,sonra ağız sağlığı diye farklı bi forum olduğunu gördüm isterseniz orada paylaşın belki hekimler de vardır
Selamlar, uzman dishekimiyim, oncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, kanal yapılan diste çeşitli sebeplerle ağrı olması normaldir, ancak bu ağrının 3-4 haftadan fazla surmemesi gerekir. Ağrı süresi için herkes ve her diş için farklılık arz eder, esenlikle..