diş..öncesi sonrası resimli yorum bekliyorum =)

tabiki sağdaki hali ...sanıyorum tel tedavisiyle bu hale geldi...bence şimdiki hali süper olmuş..

kaplamalar çok güzel olmuş canım. yandaki dişleri de zamanla yaptırırsın sen kesin :) inşallah her şey istediğin gibi olur. kullanımı nasıl rahat mısın peki?

kaplamalar çok güzel olmuş canım. yandaki dişleri de zamanla yaptırırsın sen kesin :) inşallah her şey istediğin gibi olur. kullanımı nasıl rahat mısın peki?

valla çok rahat ben bu kadar beklemiyodum. takma diş hissi olur sandım ama hiç olmadı. =)

Hissizlik olmuyor dimi yani? Ben de düşünüyordum da, ama kendi dişin gibi olmaz deniyor? Öyle mi, yoksa hemen hemen hiç fark olmuyormu canım. Buarada çok yakışmış :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel olmuş ama zaman içinde ön iki dişin yanındakileride yaptırırsanız daha da iyi olur.kaça yaptırdınız??

Çok güzel olmuş. Güle güle gülümseyin :)

Benim ön dişlerimden birisi aşırı çıkık. Gömülü 20lik dişim olduğu için direk tel takılamıyor. Ben de alternatif bir tedavi arıyorum.

Çok güzel olmuş. Güle güle gülümseyin :)

Benim ön dişlerimden birisi aşırı çıkık. Gömülü 20lik dişim olduğu için direk tel takılamıyor. Ben de alternatif bir tedavi arıyorum.

gömülü dişini çektirip tel taktırsan daha iyi olur...
ben gömülü iki 20lik dişimi çektirdim üstten...
hiç öyle ağrım sızım olmadı iyi bir doktor bulman önemli..
1 haftada iyileştiler..

gömülü dişini çektirip tel taktırsan daha iyi olur...
ben gömülü iki 20lik dişimi çektirdim üstten...
hiç öyle ağrım sızım olmadı iyi bir doktor bulman önemli..
1 haftada iyileştiler..

Ben de implant yada tel düşünüyorum ama başımdan bir kere 20lik diş çektirme hadisesi geçti. Bir hafta boyunca çok acı çektim. 3ü gömülü biri hafif çıkmıştı. Hafif çıkan ile gömülü bir tanesini çektirdim. Üst dişlerim düzgün sadece öndeki aşırı derecede çıkık ve ondan sonra gelen dişte hafif yamulma var. Özgürce gülemiyorum ve temizleme konusunda çok zorlanıyorum.

Ben de implant yada tel düşünüyorum ama başımdan bir kere 20lik diş çektirme hadisesi geçti. Bir hafta boyunca çok acı çektim. 3ü gömülü biri hafif çıkmıştı. Hafif çıkan ile gömülü bir tanesini çektirdim. Üst dişlerim düzgün sadece öndeki aşırı derecede çıkık ve ondan sonra gelen dişte hafif yamulma var. Özgürce gülemiyorum ve temizleme konusunda çok zorlanıyorum.

bütün bu söylediklerini devlette yaptırdıysan tabiki çok sıkıntı çekersin..
devlette benim diş temizliğini inşaat yapar gibi yaptılar kan içinde kaldım..
özelde tek damla kanamadı ve tertemiz oldu hiç canımda acımadı...
diş konusunda devlete gitmem bir daha...

Back