Çocuk Hastalıkları Diş mi sıkıntısı acaba

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nihan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
40
1
Arkadaşlar merhaba;benim 11 aylık kızım var.Çok uykuyu sevmezdi ama en azından battaniyede sallayınca genelde hemen uyurdu.5 buçuk aylıkken alt iki dişi birden çıktı geçen ayda üst ön dört dişi çıktı ama hiç bir sıkıntısı olmadı şükür.Ancak son 3 gündür uyumuyo uykuya direniyor.Dün dışarıdaydık eve geldik sallıyoruz olmadı ağlıyor emziriyorum ağlıyor oynamak istiyor.ama huysuz bugünde işteyken babam aradı normalde babam çok önemli bir şey olmadan hayatta aramaz beni korkutmamak ve yormamak için.Babamla komşumuz ilgileniyor kızımla.Kızım bir gel dedi.3saattir uyutmaya çalışıyoruz uyutmasak ağlıyor ,dünkü ağlama neki diyor.Şimdi uyuttum emerek acaba yine diş çıkarıyor olabilir mi?Bir de 1 saat önce calpol vermişler o da rahatlatmış olabilir.Hiç vermediğim anason çayı verdim geçen ama sanki daha huzursuz oldu anlamadım o da uyutmadı?Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

olabilir tabi ama bukadar huzursuz olması kötü allah yardımcınız olsun çocuk büyütmek en zor iş. bir doktora götürseniz. damaklarına baktınızmı? jel falan sürün birde kabızlığı falan varsa oda huzursuz ediyor benim kızım kakası varsa asla uyumaz..

Ya doktorları öğrendi aşıdan daha stres yapıyor o nedenle mecbur kalmadan götürmüyorum ama oynuyor evde ne güzel uykusu var huzursuz ama uyumuyor diş diyor arkadaşlar ama bilmiyorum.Jel sürdüm onu da sürdürmüyor tadından sanırım sağolun kızlar cavplarınız için

X