• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Diş mi çıkarıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
arkadaşlar merhaba. 6 aylık bir kızım var. 2 gündür çok huzursuz. Ve geceleri bağırarak ağlıyor. Oyuncakları ile oynamıyor. Acaba diş mi çıkarıyor. Sizde de böyle oldu mu. Ne yapmam lazım

Huzursuzluk varsa diş olabilir...bizde eskiler derkiii cocuklarin dis cikarirken neler cektigini aileler bilse her bir dis icin bir kurban keserler diyorlar..

Zorlu bi surec

Parmağını diş etlerinde gezidir çıkıntı var mı yada ışıkla bak beyazlaşma var mı öyleyse diş çıkarıyordur

Evet alt tarafta beyaz çıkıntı var. Bencede diş gibi. Peki kaç gün sürer ne zaman patlar ve diş çıkınca bu huzursuzluk biter mi
Diş diş ardına gelecek artık :) şöyle 1 sene uykularınıza veda edin. Patlayana kadar acı çekiyor zavallılar. Diş etine sürülen ağrı kesiciler var onlardan alabilrsiniz adını unuttum. Konu yanlış yerde sanırım taşınmasını isteyin daha çok yardımcı olan çıkar size.

Evet alt tarafta beyaz çıkıntı var. Bencede diş gibi. Peki kaç gün sürer ne zaman patlar ve diş çıkınca bu huzursuzluk biter mi

2 yasina kadar surer huzursuzlugu,bu huzursuzlugun butun dislerini cikarana kadar gecmesini beklemeyin.

Valla kaç günde çıkaracağı belli olmaz ama eczanelerde yatıştırıcı kremler var istersen doktoruna danışıp onlardan kullan. Soğuk havuç ver eline sürsün dişlerine ferahlatır. Diş çıkınca huzursuzluk biter ama başka diş çıkarsa yine başlar. Valla ben yirmilik çıkarıyorum su an utanmasam bebeklerin yaptıkları huysuzlukları yaparım :)

Back