- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
arkadaşlar merhaba. 6 aylık bir kızım var. 2 gündür çok huzursuz. Ve geceleri bağırarak ağlıyor. Oyuncakları ile oynamıyor. Acaba diş mi çıkarıyor. Sizde de böyle oldu mu. Ne yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle ağlıyor ne yapmam lazım. Diş çıkınca geçer miKuvvetle muhtemel. Gece birden çığlıkla ağlıyorsa öyledir.
Evet alt tarafta beyaz çıkıntı var. Bencede diş gibi. Peki kaç gün sürer ne zaman patlar ve diş çıkınca bu huzursuzluk biter miParmağını diş etlerinde gezidir çıkıntı var mı yada ışıkla bak beyazlaşma var mı öyleyse diş çıkarıyordur
Diş diş ardına gelecek artık :) şöyle 1 sene uykularınıza veda edin. Patlayana kadar acı çekiyor zavallılar. Diş etine sürülen ağrı kesiciler var onlardan alabilrsiniz adını unuttum. Konu yanlış yerde sanırım taşınmasını isteyin daha çok yardımcı olan çıkar size.Evet alt tarafta beyaz çıkıntı var. Bencede diş gibi. Peki kaç gün sürer ne zaman patlar ve diş çıkınca bu huzursuzluk biter mi
Evet alt tarafta beyaz çıkıntı var. Bencede diş gibi. Peki kaç gün sürer ne zaman patlar ve diş çıkınca bu huzursuzluk biter mi
Nasıl yani dişleri çıksa bile huzursuzluk olur mu. Anlamadım cevabınızı.2 yasina kadar surer huzursuzlugu,bu huzursuzlugun butun dislerini cikarana kadar gecmesini beklemeyin.
Nasıl yani dişleri çıksa bile huzursuzluk olur mu. Anlamadım cevabınızı.
anladım tamam teşekkür ederim cevap içindislerin tamamlanmasi 2 yasina kadar suruyor oyuzden 2 yasina kadar surekli huzursuzlugu aglamasi,gece uyanmalari olur.
disleri cikar uykulari duzene girer.
Valla kaç günde çıkaracağı belli olmaz ama eczanelerde yatıştırıcı kremler var istersen doktoruna danışıp onlardan kullan. Soğuk havuç ver eline sürsün dişlerine ferahlatır. Diş çıkınca huzursuzluk biter ama başka diş çıkarsa yine başlar. Valla ben yirmilik çıkarıyorum su an utanmasam bebeklerin yaptıkları huysuzlukları yaparım :)Evet alt tarafta beyaz çıkıntı var. Bencede diş gibi. Peki kaç gün sürer ne zaman patlar ve diş çıkınca bu huzursuzluk biter mi