dış mekan ( Giresun)

MUHENDIS35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
33
1
298
İzmir
arkadaşlar merhaba ben size bişey danışmak istiyorum, Giresun'da dış mekan için nereleri önerirsiniz, aklımızda şimdilik sahil ve kale var başka düşüncesi olan varsa yardımcı olabilir mi, bide Giresun'da dış mekan çekimi yapan yer var mı??eğer yoksa dışarıdan kimler getirtilebilri, fiyatları ne kadar bu fiyatta kaç poz çekiyorlar, şimdiden sağolun kızlar, görüşmek dileyiğle, byyyyyyyyyy

benimde aklıma bitek orası geldi canım
bi sahil bi kale daha neresi var ki . . .
birde prestij düğün salonu var orada
orası olabilir ama yine aynı kapıya çkıyor
mutluluklar canım

slm kızlar benım nısanlımda gıresun bulancaklı dugun olucak o da pirariz park otel var cok guzel demıstı benımde hıc fıkrım yok gıresunlu olan varsa yrdımcı olabılırmı?kuafor fotg.çı dugun salonu hakkında?teskkurler...

canım şimdiden tebrik ederim, Piraziz Park Otele gitmedim ama güzel olduğunu bende duydum, kuaför ve fotoğrafçı konusunda merkezde yardımcı olabilirim,bulancak tarafında bilemiyorum, merkezde Kuaför Bora var Seyid Vakkas Türbesinin altında nişanlın biliyordur, ama aylar önce ondan randevu alman gerekiyor, bi şansını dene istersen,fotoğraf konusunda da sanırım içlerinden profesyonel olarak çalışan Ahmet Öztürk Fotoğrafçılık ve Foto Güneş sanırım arasında en iisi Ahmet Öztürk :)) kolay gelsin başka bir sınıntın olursa mesaj atabilirsin ben aslen Giresunluyum ama şu anda orada yaşamıyorum :))

eger sinirli bir zamaniniz yoksa Ordu Boztepe'yi de dusunebilirsiniz. Manzarasini cok begenirim. Ayni zamanda Ordu'da sahilde de Giresun'a nazaran park duzenlemeleri daha guzeldi. Hemen sahil kenarinda park mevcut. Kale'de de guzel seyler cikacagini dusunuyorum.

eğer zamanla ilgili bi sıkıntı olmazsa Ordu'yu da listeme ekledim, herşey için teşekkür ederim kızlar :)

y.emine ben özel mesaj atamıyorum, kuaför borayı tek geçerim gelin saçı yapımında, fotoğrafçıya geldiğimizde de Ahmet Öztürk Fotoğrafçılık Gazi Caddesinde bulunan Pttnin altındaki sokaktan giriyorsunuz biraz ilerledikten sonra sol tarafta karşınıza çıkacaktır, şimdiden mutluluklare diliyorum, düğün ne zaman bu arada ??

bayanlar ben giresun bulancaklıyım:)
dış çekim olarak fazla bir yer yok dediğiniz gibi kale var başka da aklıma gelmiyor açıkcası :26:
kuaför de bulancaklılar genelde giresun bora'ya gidiyorlar,fotoğrafçı olarak foto oktay var iyi olan ama yine de giresun da foto güneş ve ahmet öztürk'ü önerebilirim.
prestij düğün salonu güzel bir de palmiye düğün salonu var ama o biraz uzakta,prestij iyidir arkadaşlar da demişler zaten:)
şimidedn mutluluklar

hala evlenmedıysenız studyo saray var harika çekimleri var burda o rövanşta su sıralar piraziz park otelde güzeldir..:96:

merhabalar,, bu başlığa bayadır yazılmamış ama şansımı denemek istedim ben de,, benm de giresunda prestij düğün salonunda olacak düğünüm, açık ve kapalı mekn var die tercih edildi sanırım,, malum yağmur yağabiliyor her an,,
benm de aklımda new jasmin, hüseyin restoran, piraziz park kaldı onlar daha mı iilerdi acaba die ama, bi kere ayarlanmış oldu,, fikirleriniz varsa, eksikleri, ya da dikkat etmem gereken bir şey paylaşırsanız sevinirim...

bi de studio saray olacak çekim, kuaför de bora ( ama bora kuaförün bizim tarihimzde özel durumları varmş glb da net deil tam, alternatif arıorum kızlar ,, önerilerinizi belkiyorum :)
şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…