• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Mekan Fotoğraf çekimi için Düğün Günü mü? Önce Mi? Sonra Mı?

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.292
690
373
Kocaeli
9 Ekim 2017 de düğünüm var Düğünüm izmirde olacak bu arada, haliyle fotoğraf çekimi de izmir içinde olacak. internette pek çok yazı okudum ancak birisi beni çok etkiledi hatta düğün günü yapılan çekimlerde çiftler için sıkıntı olabileceğini söylemişti yazının birisinde, genellikle düğünden sonrayı tercih ediyorlar düğün günü hallederiz diyordum hiç bunları düşünmedim, yeni yeni şeyler çıkıyor.

şurdaki yazı beni karamsarlığa doğru sürükledi : ( Ama sanırım haklılık payı da var, Allahım çıldıracağım :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz kina gunu sabahinda cekindik cok yorucuydu bence dugunden bir gün once olmali hem keyifli olur hemde dugune isinma hazırlık olur :)

Biz düğünden sonra hatta üç hafta sonra yaptık çünkü bana büyük adada teklif etmişti, o gün burada çekim yaptıralım demiştik. Sonrası en güzeli, çekimden sonra da rakımızı içtik ohh uzak ayakları amaaa bu tavsiyeyi bir arkadaşa verdim vermez olaydım, gerdek gecesi kavgası bilmemne derken çekim kaldı, yapılmadı, beni suçluyor.

merhaba oncelikle Allah tamamına erdirsin, inşallah fotograf cekimin de düğünün de gönlünce olur. 9 Ekimdeymiş düğünün nereyi tuttugunu merak ettim. Ben de 7 ekimde izmirde düğün salonu arıyorum. Ama uzun süredir İstanbulda yasadıgımdan izmirde hava durumu nasıl olur, kır düğünü olur mu o tarihte, ya da iyi düğün salonları nerelerdir hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilirsen sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back