Dış mekan düğün çekimi

çekilişi kazanamadın mı nereyle anlaştın ki fiyat olarak uygun biyermi?

hiç o kadar şanslı olamadım canım :)
550 tlye büyük albüm, 2cep albüm 1 poster ve tüm fotoğrafları veren bir fotoğrafçı ile anlaştım istersen özelden yazayım reklam oldu demesinler.

550 tlye büyük albüm, 2cep albüm 1 poster ve tüm fotoğrafları veren bir fotoğrafçı ile anlaştım istersen özelden yazayım reklam oldu demesinler.
Canım banada özelden ismini söyleyebilir misin acaba. Benimde Eylülde düğünüm var. Yana döne fotoğrafçı arıyorum

kızlar bende düğün fotografcısı arıyorum adı nedir öğrenebilirmiyim

canım banada gönderir misin acaba lütfen, gayet uygunmuş fiyat.
ama korkuyorum ucuz işin yahnisi kötü olur bilirsiniz
internette çok araştırdım çok insan var bu işi yapan, şu an biriyle görüşüyorum fotoğrafları güzel ama 800TL 750 olur diyor en son. 550 olanın fotoğraflarına bakmak isterim çünkü bu işin geri dönüşü yok maalesef.
sevgiler cevap bekliyorum.

Vergi levhaları olduğundan emin olun, sürekli çiftlere bu uyarıyı yapıyorum.
2014 yılında bir çok fotoğrafçının çekimi parklarda, maliye tarafından durduruldu ve ceza kesildi. Ben de fotoğrafçıyım, sadece dışarıda yaptırdığım albümler zaten 250 TL tutuyor. Yılda, 9.000 TL Sgk + Fotoğrafçılar Odası kaydı + Muhasebe masrafım var. Yılda 30 çift çektiğim taktirde, her çiftten aldığım paranın 300 TL'sini kenara koyarsam zaten 9.000 TL yapıyor. (yani sabit masrafıma gidiyor.) + 250 TL albüm ücreti = 550 TL
Gerçekten kaliteli ekipman kullanıp, kaliteli albüm teslim edip, vergilerini ödüyorlarsa kendilerini yürekten tebrik ediyorum.
Size de kocaman kocaman mutluluklar diliyorum. :)

Arkadaşlar benim tanıdığım ve bildiğim bir fotoğraf çı var eğer ilgilenirsenizözelden mesaj atın eminim size yardımcı olacaktır özellikle fiyat konusunda :) sibela isimli arkadaşım özellikle siz bana özelden ismimizi yazarsanız ben sizin için daha uygun bir şeyler yapmasını rica ederim ben arkadaşa hamilelik fotoğrafları çektirdim aynı kişi kardeşiminde düğün fotoğraflarını çekmişti ordan tanışıyoruz isterseniz bi kaç resim ve numarasını özelden veririm kendiniz görüşürsünüz... Çok mutlu huzurlu yuvalarınız olsun inşallah

kızlar ben bi bayan fotoğrafçı ile anlaştım gibi 800tl ismi Zeynep avcı neşeli bir hanım eşi ile yapıyormuş bu işi. haberiniz olsun. albümde yapıyor.Sizlerde en kısa sürede aradan çıkartırsınız umarım, stresli işler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…