Dış mekan düğün çekimi

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
Merhaba arkadaşlar,
Nisan 2015 de düğünüm olacak fotoğrafçı arayışındayım haliyle,
Şu an çalışmıyorum ve erkeklerin fotoğraf çektirme de ki sıkıntısı yüzünden nişanlımla bu konuda biraz ters düştük kızdığım için hiçbirşeye karışmamasını herşeyi kendimin halledeceğini söyledim . neyime güvenerek söyledim bunu bilmiyorum herhangi bi gelirim yok şu an
İstanbulda 1000TL. yi aşmayacak uygun fotoğrafçı önereceğiniz birisi var mı.?
Çok sıkıntılıyım bu konuda

izmitte düğün ve doğum fotoğrafçısı gülistan ilhan var ist.e de gidiyor yol parası almıyor.üstelik paketleri iki yıl önce 600 den mi ne başlıyordu.kuaförde filan da iterseniz artıyor tabi.bizim düğün fotolarımızı çekmişlerdi çok tatlıılar karı-koca.düşünürseniz ayrıntıları anlatırım

Bunlar karı-koca çalışıyorlar.Ayrı ayrı paketleri var kuaförde başlasın çekimler dersen fiyat biraz daha yükseliyor.Bize cd de 350-400 civarı foto vereceklerini söylemişlerdi ama bizim vaktimiz yetmedi 250 tane filan verdi.Ben bunlardan 50 tane seçtim ve mail yoluyla geri gönderdim.Onlarda bunlardan albüm yaptılar.Gayet büyüktü albüm de.yanında da iki cep albümü ve çooook büyük resmimizi gönderdiler (onu da biz seçtik).bunlara 650 lira ödedik yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl önce.Ek albüm,ek süre,gelin alma,kuaför de eklenirse fiyat biraz daha çıkıyo tabi..başka sorun olursa alıntıyla cevaplarsan daha iyi görürüm.

merhaba bnmde dugunum mayıs 2015 te olacak internnte araştırrken vip dugun fotografcısını buldum onunla anlaştım çektıklerı fotoları da begendım 4 farklı paket secenegı sunuyorlar bn 750 tl olanla anlaştım isterseniz burak beyle irtibata gecin..anadolu yakasında 1500 den kapı açıyorlar bnm anlastıgım fıyata

Teşekkür ederim,
bu aralar çok sık rastladım reklamlarına siteyi inceledim çok hoş gerçekten çekimleri. Yakın zamanda gidip görüşmeyi düşünüyordum bende. İnşallah sizde memnun kalırsınız.

Baha kara Evet derken photography var benim favorim instagram ve faceden bakabilirsin fotograflarina istanbulda ve rakamlari gayet uygun albumleri gayet kaliteli.. onun disinda caravan dugun hikayesi ve ozge dsnin fotoğraflarını cok begenirim ben ama cikardiklari isler hakkinda pek bilgim yok..

B Butun dileklerim o yonde:)en guzellerı bizim olsun ki bu araştırmayla olacağına inanıyorum net:):)

Özge Ds'nin çekimlerini çok beğeniyorum ama fiyatı pahalı geldi.Caravan da aynı şekilde.
Birde Baha KAradan fiyat isteyeyim bakayım o ne diyecek.
Teşekkür ederim.

B
Butun dileklerim o yonde:)en guzellerı bizim olsun ki bu araştırmayla olacağına inanıyorum net:):)

Amin canım aminn inşallah. Rabbim gönlümüze göre hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.

photosentez die bi fotografcı var kardeşim cektirdi bende nedimesi olarak gittim çekime yanlış hatırlamıyosam cihan dı çeken fotoğrafcının isimi ama yanında iki bayan daha vardı biri fotocu biri yardımcı. kardeşim temmuzda 800 e anlaşmıştı albümleri falan geldi ggayet güzel çekimleride hoş. bende faceden takip ediyorum çekiliş yapmışlar 1 kişinin bedeva çekimini yapcaklarmış. bi katıl istersen belki sen kazanırsın para vermezsin en azından :))

Çok teşekkür ederim yardımın için hemen bakiyorum :)

merhhaba sebelaa , gercekten cok zor boyle seyler. yeni koşuşturmadan cıktım sayılır : benim nşanlımda titiz bu konuda o yüzden bende cok zorlandım, para konusunda da senınle aynı fikirdeydim ama buldum şükür:şuan fotograflarıma bakıyorum da mukemmeller şiddetle öneriyorum çeken bayanda cok samımı cok içten :i burdan yazınca reklama giriyomus sanırım sana nasıl önerebilirim .

hayırlı olsun öncelikle.
özel mesaj atabilirsiniz.

İzmir de evlenecek arkadaşlarım ben de fotoğrafçıyım bilgi isterseniz iletişime geçebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…