Dış mekan çekimi

MUTSUZUM27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
126
0
0
Gaziantep
düğün fotoğraflarımı dış mekan çekimi olarak istiyorum
bu konuda bilgisi olan var mı yani düğün günü bu konuyla ilgili sıkıntı olmaz dimi kuaför falan zaman açısından soruyorum

Eğer benim de imkanım olursa bende aynı şekilde istiyorum fotoğraflarımı.
Fakat benim daha vaktim var, o açıdan bu hazırlıklara başlamadım.

Geçen sene arkadaşım Nisan ayında evlendi ve o da fotoğrafçısı ile dış çekim anlaşmış.
Fotoğrafları gerçekten güzeldi.. Kuaför, fotoğraf için seçilen mekan ve nikahın olacağı yer üçlemesi kesin ise, sorun çıkacağını sanmam...
İyi organize edilmesi gereken birşey, mesela arkadaşımın Emirgan'da oldu fotoğraf çekimi, nikahı şişli evlendirme dairesinde.
Ama herşeylerine yetişebildiler bir sorun sıkıntı yaşamadılar...

zamanı ayarlamak çok önemli anlaşılan bu konuda sıkıntı yaşamayız kanımca.. peki stüdyo da çektirilenlerle kıyaslandığında çok fark var mı arada fiyat olarak yani bi iki yere sordum 1.000 liradan başlıyo dediler çok abes bence

Konuk icerik nedeniyle "Fotograf ve Video" basligina tasinmistir. Bilginize..

Bu dış mekan olayını falan fotoğürafçılar epey abartıyolar aynı paraya çok güzel bi profesyonel makina alınıp her anı çekmek varken kimseye okadar para vermem.....

profosyonel kişilerden olmayan çekimler kendini belli ediyorlar ama kendisi çekenlerin albümlerinden anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…