• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış kulak enfeksiyonu

Bbyyss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
240
572
303
Konunun yeri burası değil biliyorum ama belki hızlı cevap gelir diye açtım Allah rızası için yardımcı olabilecek birisi var mı Salı gününden bu yana kulak ağrısı çekiyorum dün kbb gittim dış kulakmenfeksiyonu dendi augmentin+siprogut vs damla verdi kullandım ama akşam artık ağrıdan bayılma noktasına geldim.Acilde bir damla yapıp ufak bir de serum taktılar.Gece nispeten biraz daha rahattı ama sabah ağrı aynı şiddette devam ediyor.

Nolur birisi söyşesin ilaç ya da damla da olur size iyi gelen duyduğunuz bişey olur yüzüm yamuldu gibi hissediyorum ağrıdan çınlama tıkanıklık duymama umrumda değil bu ağrı nasıl azalır

Gecmis olsun antibiyotik yeni baslamissiniz ama 2-3 günde hala azalma olmazsa enjeksiyon seklinde antibiyotik tedavisi alabilirsiniz tabi bunun icin tekrar hekime basvurmaniz lazim. Bir de otipax damla var ücretli devlet ödemez eczaneden alip günde 3-4 kere damlatabilirsiniz ağrı kesici özelligi var iyilestirici özelligi yok

Biraz tuzu tavada çevir ve çorabın içine koy dyaanabilcegin sıcaklıkta ağrıyan kulağın tarafına koy yani bir sicak tuz torbasi yapicaksiniz. Sarimsak ye . İçten enfeksiyon azalsın. Gecmis olsun

Merhaba bende dönem dönem yaşıyorum. Ağrısını çok iyi bilirim. Ben passear damla kullanıyorum ağrım olduğunda. Ağrı kesici damla eczaneden alabilirsiniz. İlaç ve damlaları yaptıktan sonra kulağınızın üstüne yatın iltihap aksın. İltihap temizlenince ağrı gider ancak. Geçmiş olsun.

Gecmis olsun antibiyotik yeni baslamissiniz ama 2-3 günde hala azalma olmazsa enjeksiyon seklinde antibiyotik tedavisi alabilirsiniz tabi bunun icin tekrar hekime basvurmaniz lazim. Bir de otipax damla var ücretli devlet ödemez eczaneden alip günde 3-4 kere damlatabilirsiniz ağrı kesici özelligi var iyilestirici özelligi yok
Çok sağolun osiwax diye bir damla da verdi dr devletin ödemediği,ona da devam ediyorum sizin dediğinizi de deneyeyim geçmezse enjeksiyonu da söyleyeceğim doktora çok teşekkür ederim

Biraz tuzu tavada çevir ve çorabın içine koy dyaanabilcegin sıcaklıkta ağrıyan kulağın tarafına koy yani bir sicak tuz torbasi yapicaksiniz. Sarimsak ye . İçten enfeksiyon azalsın. Gecmis olsun
Deneyeceğim bunu çok sağolun Allah razı olsun

Merhaba bende dönem dönem yaşıyorum. Ağrısını çok iyi bilirim. Ben passear damla kullanıyorum ağrım olduğunda. Ağrı kesici damla eczaneden alabilirsiniz. İlaç ve damlaları yaptıktan sonra kulağınızın üstüne yatın iltihap aksın. İltihap temizlenince ağrı gider ancak. Geçmiş olsun.
Çok sağolun şimdi eczaneye sordurayım bulabilirsek alayım hemen çok teşekkür ederim kaç yaşında kadınım ağrıdan hüngür hüngür ağlıyorum Allah düşmanıma vermesin nasıl bişeymiş bu😔

Back