Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi dişlerine yaptiracaksin ön mu arka mi.. Ben 10 yıldır kullanıyorum kopruYa bende kopru yaptıracagım ve cok korkuyorum nasıl yaptırdınız
Arka canmHangi dişlerine yaptiracaksin ön mu arka mi.. Ben 10 yıldır kullanıyorum kopru
İki dis canm arkada dolgumda dusunce kopru yapalım dedilerO halde çokta önemli değil estetik açıdan canım hiç korkma acı falan çok olmuyo.. Sadece dişleri sivreltirken o cihazin sesi sinir bozucu oluyo... Kaç dişin çekildi
Hiiç korkma.. İğne vururkende artık titreşimli bi cihazla tutuyorlar iğne bile acitmiyoİki dis canm arkada dolgumda dusunce kopru yapalım dediler
Siz ozel hastanedemi yaptırdınız? Ne kadar suruyor tedavi pekiHiiç korkma.. İğne vururkende artık titreşimli bi cihazla tutuyorlar iğne bile acitmiyo
Hayır ben özel bi diş kliniğinde yaptırmıştım. Diş çekildiği gün diğer ikisi sivreltilip geçiciler kondu.. 2 3 ay onlarla kaldım diş etlerinin iyice yerini bulması için.. Sonra normal diş takildiSiz ozel hastanedemi yaptırdınız? Ne kadar suruyor tedavi peki
Teskrler bana 1500 tl dediler siz ne kadra yaptırdınız acabaHayır ben özel bi diş kliniğinde yaptırmıştım. Diş çekildiği gün diğer ikisi sivreltilip geçiciler kondu.. 2 3 ay onlarla kaldım diş etlerinin iyice yerini bulması için.. Sonra normal diş takildi
Çok uygun demisler.. Metal destekli mi olucak zirkon mu .. Ben hatırlamıyorum zaten 10 Yıl önceydi şimdinin fiyatlarıyla karsilasirilamazkiTeskrler bana 1500 tl dediler siz ne kadra yaptırdınız acaba