Diş Köprüsü Hassasiyet Ve Tükürük Sorunu?

dilancg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
5
3
24
Merhabalar hepinize iyi günler öncelikle.17 gün önce sağ alt azı dişime 3'lü metal köprü yaptırdım bazı sorunlarım var soğuk sıcak hassasiyetleri devam ediyor, çiğnerken ara ara hafifde olsa ağrıyor ve en önemlisi de artık takıntı haline getirdiğim tükürük sorunu sürekli o bölgeden tükürük akışı var.bıktım artık bu durumdan sorum şu köprü yaptıranlar sizde bu sorunları yaşadınız mı,ne kadar sürmüştü? acaba tam oturmadı mı yerine diye düşünmeden edemiyorum kontrole gittim doktora bir problem olmadığını söyledi cevaplarsanız çok sevinirim.

Annemdede aynı bu sorunlar vardı. Yaklaşık 1 ay kadar sonra normale döndü
Canım çok teşekkür ederim cevabın için içime şu serptin.O kadar bezdirdi ki bu sorunlar hayattan soğudum bu süreçte şu an biraz daha iyiyim tükürük akışı azda olsa devam edio hassasiyetlerde azaldı birkaç sorum olucaktı;

Annenizde özellikle tükürük akışı var mıydı(özellikle bu önemli benim için çünkü en çok takıntı haline getirdiğim sorun bu)köprü yapılan bölgeden ve tamamiyle geçti mi?

Anneniz bu ilk 1 aylık süreçte yapışkan gıdalar(baklava, lokum, künefe vb.)tüketti mi?

cevaplarsan sevinirim :)

Evet tükürük sorunu annemdede vardı.Lokum,künefe normalde de yemez
Köprü yaptıktan sonra yediğim içtiğim şeyler sanki köprünün altına giriyor,sıcak soğuk bişey içerken çok sızlıyor diyordu. Çayı ılık içiyordu. Doktora birlikte gittik hiçbir problem yok sık sık fırçala demişti. Şuan bişey yok herşeyi rahat yiyip içiyor

Annemdede aynı bu sorunlar vardı. Yaklaşık 1 ay kadar sonra normale döndü
Evet tükürük sorunu annemdede vardı.Lokum,künefe normalde de yemez
Köprü yaptıktan sonra yediğim içtiğim şeyler sanki köprünün altına giriyor,sıcak soğuk bişey içerken çok sızlıyor diyordu. Çayı ılık içiyordu. Doktora birlikte gittik hiçbir problem yok sık sık fırçala demişti. Şuan bişey yok herşeyi rahat yiyip içiyor
Çok teşekkür ederim annenede geçmiş olsun :)

X