• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş kesmesi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.872
798
Konum yeterli cevap alana kadar taşınmazsa sevinirim.

Dudağımın içini dişim kesti. dikişlik kadar olmasa da derin bir şekilde kesildi. bugün 3.günü. şişliği biraz indi ama yara içerisi krem sürülmez sanırım da nasıl daha da hızlandırabilirim geçmesini bilgisi olan var mı ? doktora gitmedim doktora gitsem antibiyotik vs verecek. antibiyotiği vucüdüm kabul etmiyor zehirliyor beni

Dudağımın içini dişim kesti. dikişlik kadar olmasa da derin bir şekilde kesildi. bugün 3.günü. şişliği biraz indi ama yara içerisi krem sürülmez sanırım da nasıl daha da hızlandırabilirim geçmesini bilgisi olan var mı ? doktora gitmedim doktora gitsem antibiyotik vs verecek. antibiyotiği vucüdüm kabul etmiyor zehirliyor beni

tantum verde veya bazı ağız gargaraları var beni bir kaç defa dişlerimden ameliyat olduğumda onları vermişti doktor hem yaraları çabuk iyileştiriyor hem mikrop oluşumunu engelliyor. eczacıya sorabilirsin.

Ilık tuzlu suyla bol bol gargara. Geçmiş olsun.

bunu yazacaktım arkadaş yazmış karbonatlı su da iyi gelir

çok fazla dilinizi vs de götürmeyin oraya

sıcak soğuk da yiyip içmeyin

hatta mümkünse aralarda bir şey yiyip içmeyin temizleyin gargara ile dursun bir kaç saat

bunu yazacaktım arkadaş yazmış karbonatlı su da iyi gelir

çok fazla dilinizi vs de götürmeyin oraya

sıcak soğuk da yiyip içmeyin

hatta mümkünse aralarda bir şey yiyip içmeyin temizleyin gargara ile dursun bir kaç saat

pek birşey yiyip içemiyorum zaten

soğuk papatya çayı ile gargara yap 2 günde geçer

yarın alayım o zaman kuru papatya

Doktora giden herkese antibiyotik verilmiyor, konu açmak için konu açmayın arkadaşım. Zehirliyorsa sana faydalı olacak bir tedavi yöntemine başvurur

Selamlar, çok geçmiş olsun... Antibiyotik kullanmak yerine, jel yada krem şeklinde antibakteriyel ajanlar var, onları kullanmak sizin için daha iyi olacaktır. Açık yara yüzeyine de surmenizde sakınca yoktur.

Tuzlu su ile calkalayin agzinizi

Selamlar, çok geçmiş olsun... Antibiyotik kullanmak yerine, jel yada krem şeklinde antibakteriyel ajanlar var, onları kullanmak sizin için daha iyi olacaktır. Açık yara yüzeyine de surmenizde sakınca yoktur.

Tuzlu su ile calkalayin agzinizi

teşekkürler :KK68: geçti bile kapandı ancak içinde toplu iğne başı kadr şişlik var oda zamanla gider sanırım

Back