diş kaplamalarından hangisini tercih etmeliyim yardım lütfen??

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
373
dişlerimde yapısal bir bozukluk ve kırıklık yok.
ön dişlerimden rahatsızım çarpıklar ve köpek dişlerim çok sivri duruyor.
yani 6 diş düşünüyorum şuan için.
alt ve üst birbiri arasında boşluk kalıyor üst dişlerim kısa olduğundan.
birçok yöntem duydum şunlar :

porselen ( diş etinde morarma olduğu için çok düşünmüyorum )
laminate (yaprak porselen ) (morarma oluyor mu bilmiyorum yeni araştırmaya başladım)
empress (maliyet biraz daha yüksek sanırım .. )
zirkonyum

siz hangisini önerirsiniz ona göre fiyat araştırması ve hekim araştırması yapıp gitmeyi düşünüyorum.
yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

konu güncel arkadaşlar

dişlerimde yapısal bir bozukluk ve kırıklık yok.
ön dişlerimden rahatsızım çarpıklar ve köpek dişlerim çok sivri duruyor.
yani 6 diş düşünüyorum şuan için.
alt ve üst birbiri arasında boşluk kalıyor üst dişlerim kısa olduğundan.
birçok yöntem duydum şunlar :

porselen ( diş etinde morarma olduğu için çok düşünmüyorum )
laminate (yaprak porselen ) (morarma oluyor mu bilmiyorum yeni araştırmaya başladım)
empress (maliyet biraz daha yüksek sanırım .. )
zirkonyum

siz hangisini önerirsiniz ona göre fiyat araştırması ve hekim araştırması yapıp gitmeyi düşünüyorum.
yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Merhaba bende önümüzdeki ay ön 2 disimdeki porselenlerimi degistirecegim zirkonyum yaptiracagim hem kullanis hem estetik bakımdan güzel tavsiyem zirkonyum

Merhaba bende önümüzdeki ay ön 2 disimdeki porselenlerimi degistirecegim zirkonyum yaptiracagim hem kullanis hem estetik bakımdan güzel tavsiyem zirkonyum
porselenlerini neden yaptırmıştın acaba bir de zirkonyum fiyatını ne kadara yaptıracaksın konuştunuz mu?

porselenlerini neden yaptırmıştın acaba bir de zirkonyum fiyatını ne kadara yaptıracaksın konuştunuz mu?
Kucukken ön diş kirilmisti o zaman porselen vardı çok secenek yoktu şimdi ben diş kliniginde çalışmistim çalıştığım yere yaptiracagim normal fiyati diş başına 800 tl ama ben 300le 400 e arasi bir fiyata yaptiracagim

Back