Baska bi dr. fikri al bence,bizim eltinin kocasi da yaptirdiydi mantigiyla cozulmez bu is.Arkadaşlar herkesin diş yapisı,genetiği farkli olabilir evet ama bu sorularıma dişkaplama yaptıranlar cevap verebilir mi
Doktorum dişlerimin incelediğini kaplama yaptırmam gerektiğini söylüyor. Öncelikle dişlerim kanal tedavili sağlıklı dişler oyulup kaplama yapılmayacak. Internette okdugum kadarıyla ağrıdan şikayet eden çok var.Burada memnun kalan şikayetci olan varmıdır. Sonradan düşebiliyormus yaşayan var mi.Bir yandanda yaptirmazsam dışimin çatlayacagi falan sòylendi iki türlüde çok arada kaldım olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var malum pahali bir işlem okadar para verip birde ağrı çekmek istemiyorum
orasi öyle tabide fikir almak istedimBaska bi dr. fikri al bence,bizim eltinin kocasi da yaptirdiydi mantigiyla cozulmez bu is.
Kanal tedavisi olan bir dişte hassasiyet başladıysa tekrar kanal tedavisi yapılabiliyor mu? Yoksa diş kaybına mı gitmek zorunda?Kanal tedavisi geçirmiş dişlerde madde kaybı fazla olduğu için, kırılma riski yüksek olduğu için kaplama öneririz.
Tekrar kanal tedavisi denenir ama fiyat yüksek olduğu için genelde çekime gidiyor. Eğer üniversite hastanesinin endodonti bölümünden randevu alabilirseniz görüşün derim. Tabi kök ucunda enfeksiyon olup olmaması gibi durumlar tedavi şeklini etkilerKanal tedavisi olan bir dişte hassasiyet başladıysa tekrar kanal tedavisi yapılabiliyor mu? Yoksa diş kaybına mı gitmek zorunda?
aileden tanidik oldugundan doktoruma guveniyordum, devlette bashekimdi muayenehanesinde kanal tedavili disime 15 seneden fazla olabilir kaplama yaptirdim. dislerimle cok sorun yasamis biri olarak ki tamamen cekilsin istemiyorum demisligim dahi vardi, agri sizi cok cekmistim. gencsin dise ihtiyacin olacak, damaklarin kaybolur vs diyerek ikna etti kaplamalarimla hicbir sorunum olmadi.Arkadaşlar herkesin diş yapisı,genetiği farkli olabilir evet ama bu sorularıma dişkaplama yaptıranlar cevap verebilir mi
Doktorum dişlerimin incelediğini kaplama yaptırmam gerektiğini söylüyor. Öncelikle dişlerim kanal tedavili sağlıklı dişler oyulup kaplama yapılmayacak. Internette okdugum kadarıyla ağrıdan şikayet eden çok var.Burada memnun kalan şikayetci olan varmıdır. Sonradan düşebiliyormus yaşayan var mi.Bir yandanda yaptirmazsam dışimin çatlayacagi falan sòylendi iki türlüde çok arada kaldım olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var malum pahali bir işlem okadar para verip birde ağrı çekmek istemiyorum
Merhaba zirkonyum diş kaplama yaptıracagım ama sorum var alt dişlerimde sadece aşırı renk bozukluğu var çocukluğumda çok antibiyotik kullandıgım için sizce zirkonyum kaplatayım mı yoksa yaprak gibi dişin üstüne taktıkları bir şey varya ondan mı yaptırayım üst dişlere mecburum zaten hep çürükte
İki ön dişim ortasından çürüdü kanal tedavisi yapıp kapladılarArkadaşlar herkesin diş yapisı,genetiği farkli olabilir evet ama bu sorularıma dişkaplama yaptıranlar cevap verebilir mi
Diş için açıkçası bi kaç doktordan görüş almanı tavsiye ederimArkadaşlar herkesin diş yapisı,genetiği farkli olabilir evet ama bu sorularıma dişkaplama yaptıranlar cevap verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?