- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Diş kaplama nasil bisey agri yaparmiHiçbir şey beklemiyorGenelde 1-2 seans sürer, sinirler alınır tekrar dişi kaplar bu kadar
Yani dolgu işte ben diş hekimi değilim sadece çok kanal tedavisi yaptırdım, korkulucak bir tarafı yokDiş kaplama nasil bisey agri yaparmi
Ay kusura bakma olurmu dünden beri morelim cok bozuk cünkü öndeki dişime yapildi kanal tedavisi. Sende kararma oldumu peki?Yani dolgu işte ben diş hekimi değilim sadece çok kanal tedavisi yaptırdım, korkulucak bir tarafı yok
Hayır hiçbirin de olmadı kararma falanAy kusura bakma olurmu dünden beri morelim cok bozuk cünkü öndeki dişime yapildi kanal tedavisi. Sende kararma oldumu peki?
Bende sanki biraz oldu aynaya bakiyorum sürekliHayır hiçbirin de olmadı kararma falan
Arkada da var önde de, eğer karardığını düşünüyorsanız diş hekiminize başvurun siz bir müdehale yapamazsınız sonuçtaBende sanki biraz oldu aynaya bakiyorum süreklidaha dün 1.seansti. Hangi dişine yapildi acaba arkayami önemi. Kusura bakma cok soru sordum
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin canim:) 10 gün sonraya zaten randevum var bakim ne diyecek.Arkada da var önde de, eğer karardığını düşünüyorsanız diş hekiminize başvurun siz bir müdehale yapamazsınız sonuçta
Demi bende öyle düşunuyorum daha 24 saat olmadi ama bana kararmis gibi geliyor agliyasim geliyorSizin öyle görmeniz sanki daha çok kafanıza takıp düşünmenizden olmuş olabilir. Ha sonuçta dişin sinirleri alınınca diş canlılığını kaybediyor ama hemen öyle renk değişimi olmaz diye düşünüyorum. Bir sonraki seansta kanalları doldurup estetik bir şekilde kapatır büyük ihtimalle. Yani zor olan kısmı atlatmışsınız bundan sonraki işlemler daha kolay olacaktır.
Yok gercekten karardi maalesefkararmaz o psikolojiktir bence. Öyle hissediyorsunuzdur. Çk basit bir işlem bu daha geçen gün arkadaşımın diş etinde kist gibi birşey olmuştu, kanal tedavisiyle bitti. hiç korkmayın dişi kaybetmyorsunuz
Gerçekten mi. Çok ilginç. Bu diş beyazlatma dediğiniz şeyi yaptırdığınızda bana yazabilirmisiniz rica etsem. Nasılmış nasıl yapılıyormuş, bana eğil de bir arkadaşıma lazım. Çok yakın arkadaşım gülemiyor çekindiğindenYok gercekten karardi maalesefbi kac kisiye sordum evet denildi maalesef. Ölü diş oldugu icin normalmis. Kanal tedavim basariyla bir bitsin o zaman bi hal caresine bakicam. Tek diş beyazlatmada varmis.
..
Icten beyazlatma yapiliyomus tedavim basariyla biterse ben yaptiricam sordum bi kac dis hastanesine yani ölu dis oldugu icin ice bi madde koyuyolarmis bi kac gün duracakmis. Yaptigimda soylerim elbet benimde gözuken disim oldugu icin yaptirmak istiyorum. Arkadasinki tedaviden sonrami grilestiGerçekten mi. Çok ilginç. Bu diş beyazlatma dediğiniz şeyi yaptırdığınızda bana yazabilirmisiniz rica etsem. Nasılmış nasıl yapılıyormuş, bana eğil de bir arkadaşıma lazım. Çok yakın arkadaşım gülemiyor çekindiğinden
çok teşekkür ederim. sizden mesaj bekliyorum. Yaptırdığınızda sastane blgisi de paylaşırsanız çok sevinirim çok teşekkürlerIcten beyazlatma yapiliyomus tedavim basariyla biterse ben yaptiricam sordum bi kac dis hastanesine yani ölu dis oldugu icin ice bi madde koyuyolarmis bi kac gün duracakmis. Yaptigimda soylerim elbet benimde gözuken disim oldugu icin yaptirmak istiyorum. Arkadasinki tedaviden sonrami grilesti
Yok ne demek ama disim insaallah iyilesirde cok korkyyorum cekilir diyeçok teşekkür ederim. sizden mesaj bekliyorum. Yaptırdığınızda sastane blgisi de paylaşırsanız çok sevinirim çok teşekkürler
şimdi nasılsınız geçti mi daha iyimisiniz ?Yok ne demek ama disim insaallah iyilesirde cok korkyyorum cekilir diyeapse hala gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?