P PosionIvy Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2014 81 34 18 30 24 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi PosionIvy #1 arkdaşlar ben diş ipi kullanıyordum ancak annem dişlere zararlı olduğunu söylediği içn bıraktım sizce doğrumu yanlış mı
arkdaşlar ben diş ipi kullanıyordum ancak annem dişlere zararlı olduğunu söylediği içn bıraktım sizce doğrumu yanlış mı
E Elam123 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Aralık 2014 97 9 98 35 3 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi PosionIvy #2 Hayır tatlım sakın bırakma. Diş ipinin çok büyük faydası var. Ben kullanıyor gayet sağlıklıyım. Çalkalaama suyunuda yutmadığın sürede bir zararı yok plakların temizlenmesine yardımcı oluyor. Bırak kullan
Hayır tatlım sakın bırakma. Diş ipinin çok büyük faydası var. Ben kullanıyor gayet sağlıklıyım. Çalkalaama suyunuda yutmadığın sürede bir zararı yok plakların temizlenmesine yardımcı oluyor. Bırak kullan
aylleen ♥ Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 6.177 3.526 198 3 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi PosionIvy #3 PosionIvy .!.: arkdaşlar ben diş ipi kullanıyordum ancak annem dişlere zararlı olduğunu söylediği içn bıraktım sizce doğrumu yanlış mı Genişletmek için tıkla... Diş ipinin zaten zararı olmaz da çalkalama suyunu yutmak zararlı olabilir
PosionIvy .!.: arkdaşlar ben diş ipi kullanıyordum ancak annem dişlere zararlı olduğunu söylediği içn bıraktım sizce doğrumu yanlış mı Genişletmek için tıkla... Diş ipinin zaten zararı olmaz da çalkalama suyunu yutmak zararlı olabilir
P PosionIvy Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2014 81 34 18 30 3 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi PosionIvy #4 çok teşekkürler ikinizede:)