Yerli marka için pahalı ama ataşehirde olması kliniğin tabi rakamı etkiliyor ömür boyu garantili sertifikalı ve kaplama diş içinde ise enazından içiniz rahat olur..Sertifika para iadesi ve implantın tutmaması durumunda yeniden implant yapımını içerir,2 diş 4800 uygun mu sizce
Iyi Yillar Arkadaslar,
Yurt disinda yasiyorum ve implant yaptirmak icin Mayis/Haziran ayinda TR’e gelmeyi planliyorum. Ailem IST’da oldugu icin orada iyi bir dis hekimi/klinigi ariyorum. Aranizda implant yaptiranlar yaptirdiklari dis hekimi ve klinik konusunda bilgi verebilirmi?
Tesekkur ederim
Aysel
En iyi marka??hangi diş hekimine yaptırdınız?? Fiyatı nekadar??merhaba bana straumann sla active yapıldı, acaba iyi bir marka mıdır?
Benim implant markamdı sanırım, çok kaliteli memnunumMerhabalar herkese, Osstem marka implant hakkında bilgisi olan var mı acaba? Doktorum, bana bunu önerdi. Düşünceleriniz nedir? Teşekkürler...
En iyi marka??hangi diş hekimine yaptırdınız?? Fiyatı nekadar??
merhabalar tek dişmi 3000 tl acaba?doktorum da iyi bir markadır demişti ama insan yine de kesin emin olmak istiyor. çene kemiğim erir diye çok korkuyorum o yüzden çok sordum ben de, en sonunda yaptırdım. tobb hastanesinde çene cerrahı doç. dr ezher dayısoylu ankarada yaptırdım ben. genel olarak çok memnunum ama implantın maliyeti 3000 liraya yakın tutmasaydı daha iyiydi :)
merhabalar tek dişmi 3000 tl acaba?
Merhaba,implantla ilgili araştırma yaparken Batı Dental Strauman ile ilgili şikayet okumuştum şikayet ertesi gün kaldırıldı,Straumann gibi bir marka böyle bir yazıya izin vermez,nasıl bir sorun yaşadınız implantla ilgili,araştırma yapanlar bilgi sahibi olsun diye şikayetvar.com da yorum yazabilirsiniz,Ankarada implant yaptırmayı düşünen arkadaşlar. İleriki tarihlerde büyük sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız Batı Dental isimli firmanın yetkili distribütörü olduğu Straumann ITI markasını kesinlikle tercih etmeyin. Hacettepe hastanesi diş hekimliğindeki doktorlara (özellikle iki kişiye, diğerlerini tenzih ederim. İsimleri mahkeme sonuçlanınca açıklarım.) kesinlikle güvenmeyin. Benden size tavsiyedir, daha 10 yıl dolmadan büyük mağduriyet yaşadım, haklı olduğum halde kimse yardımcı olmadı. Mahkeme sürecim devam ettiği için ayrıntıları yazamıyorum şimdilik bu kadar bilin yeterli. Samimiyetimle yazıyorum bunları. İşini hakkıyla yapan hastaya önem veren kurumları tercih etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Ankarada implant yaptırmayı düşünen arkadaşlar. İleriki tarihlerde büyük sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız Batı Dental isimli firmanın yetkili distribütörü olduğu Straumann ITI markasını kesinlikle tercih etmeyin. Hacettepe hastanesi diş hekimliğindeki doktorlara (özellikle iki kişiye, diğerlerini tenzih ederim. İsimleri mahkeme sonuçlanınca açıklarım.) kesinlikle güvenmeyin. Benden size tavsiyedir, daha 10 yıl dolmadan büyük mağduriyet yaşadım, haklı olduğum halde kimse yardımcı olmadı. Mahkeme sürecim devam ettiği için ayrıntıları yazamıyorum şimdilik bu kadar bilin yeterli. Samimiyetimle yazıyorum bunları. İşini hakkıyla yapan hastaya önem veren kurumları tercih etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Gençer ağız ve diş sağlığı bahcesehirden cok memnun kalan var ama türk malı mı değil mi bilmiyorum ama sanmıyorum.. niye türk mali??istanbulda avrupa yakasında türk malı ömür boyu garantili implant yapacak işinde basarılı cene cerrahı arıyorum
herkese aynı alt ust diş modelini yapan diş yapıldıgı bariz anlasılan değilde organik diş modeline ve rengine yakın implant ve üst diş yapabilecek işin erbabı çene diş cerrahı lazım henüz aradıgımı bulamadım türk malı istiyorum.anneme yaptırıcam.
Gençer ağız ve diş sağlığı bahcesehirden cok memnun kalan var ama türk malı mı değil mi bilmiyorum ama sanmıyorum.. niye türk mali??
QUOTE="mermaiid, post: 59626775, member: 893400"]
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?