Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam ..ben imlant dubellerini taktırdım ilk aşamayı yani sağlı sollu 9 implant şuan beklwme suresindeyim hiç bir ağrım sızım olmadı 2.asamada çubuklar takilcak damak kesilip sanırım o sonrasında ağrı yapiyormu bilgisi olan işlem sürecinden gecenler bı aydinlatabilirmi
Selam ..ben imlant dubellerini taktırdım ilk aşamayı yani sağlı sollu 9 implant şuan beklwme suresindeyim hiç bir ağrım sızım olmadı 2.asamada çubuklar takilcak damak kesilip sanırım o sonrasında ağrı yapiyormu bilgisi olan işlem sürecinden gecenler bı aydinlatabilirmi
Geçmiş olsun öncelikle,bendede 6 implant takıldı son aşamada bende hiç sıkıntı filan olmadı zaten ağrı kesici içiyorsunuz. Tek sıkıntı yemek yerken oluyor,özellikle çorba türü içmeye çalışın.