- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Merhaba, operasyon bir buçuk saat kadar sürdü. Yatana kadar dönüşümlü olarak yüzüme buz uygulaması yaptım, ödem oluşturmaması için kalçadan iğne vurdular. Anestezinin etkisi geceye kadar sürdü. Ağzımı hiç hissetmediğim için yol boyu üstüm başım kan oldu ve engelleyemedi kanamayı. O kadar tedbire rağmen yüzüm davul gibi şişti ama antibiyotik ve ağrı kesici tedavim sürüyor dünden beri. Bir de dün tükürmem yasaktı, zaten istesem de yapamıyordum. İlk antibiyotiği içerken ağzımı hissetmediğim için suyu ağzıma götüremedim rezil bir haldi :)Çok zor olmaz mı böyle her şey aynı anda Bugün operasyon günüymüş nasıl geçti nasıl hissediyorsunuz şimdi?
Ağrı fazla hissetmiyorum şu an. Dokunmadığım sürece ağrı yok.
Doktorum alt çene için geçici diş yapacak ama önce dikişlerin alınması lazım. Onun için de önümüzdeki Cuma gününe randevu verdi.
Evet zorlu oldu ama operasyonel kısım bitti.
Hem çekim hem implantın aynı anda olması bence iyi oldu çünkü diğer türlü iki kez eziyet olacaktı ve ben iğneden çok korkuyorum. Dün ağzımın içine sayısız iğneler vurdular, ruhumu teslim ediyordum. Ama sonra hiçbir şey hissetmedim.
İnşallah inci gibi dişlerim olacak Mart'ın ilk haftasında.
O zamana kadar altta geçici diş kaplaması, üstte zaten kendi dişlerim sağlam duruyor.
Teşekkür ederim ilginize, şu moral bozukluğunda hatırlanmak yüzümü güldürdü.
Sizi de güldüren sebepleriniz olsun.
Edit: Beslenme konusunda da sadece çorba içebildim dün. Bu sabah da haşlanmış yumurta yiyebildim zor bela. Akşam da patates yemeğini püre yaptım.
Soğuk ve sıcak yasak, peynir, yoğurt ve süt/süt ürünleri yasak bir hafta.
Sonra inşallah daha insani şekilde besleneceğim.