arkadaşlar dişime taş taktırıcam epeydir istediğim bişeydi nihayet karar verdim. epey araştırdım. fiyatlar çok pahalı değildi ama yıllardır gittiğimiz aile dişhekimimiz kendisi bu işlemi 20 lira karşılığında yapabileceğini ama taşı kendim temin etmemi söyledi. ben de araştırıyorum. parlaklığını yitirmiyecek pırlanta kadar parlak bi taş istiyorum ama taş hakkında bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
canim bende yaptirmistim benim okul arkadasim bi discide calismaya basladi onun orda bi is arkadasi bana bedava yapabilicegini söyledi zemuszemus bende t-shirtümün üstünden bi tane tas alip gittim :lepi: cokta güzel durdu fakat iki ay sonra yemek yerken sert ekmek isirinca düsürdüm :roflol:
diş depolarında arkası düz yani dişinize yapıştında dişinize zarar vermeyen taşlar vardır. fiyatıda 20 tl civarında diş depolarına internetten ulaşabilirsiniz.
yaptırdım dişime taş. taş aramadım başka bi dişçiye gittim taş mevcuttu orda. çok da güzel oldu. ayna karşısında sırıtıp dişlerime bakıyorum hayran hayran
yaptırdım dişime taş. taş aramadım başka bi dişçiye gittim taş mevcuttu orda. çok da güzel oldu. ayna karşısında sırıtıp dişlerime bakıyorum hayran hayran
ne kadara taktırdın ve çıkmıo mu yemek yerken falan :uhm:ben bir ara yapışkanlılarından kullanıcaktım ama dışa zarar verir die korktum sonra diğer türlü diş doktorları biraz aşındırıp takıomuşlar taşı ve diş minesine zararı olmuyomuş yani:lepi:
slm bende tereddut ederek gecen hafta dış tası alıp kendım taktım ılla dışcı gerektıren bır durum degıl esıme suprız yaptım farkettıgınde tuhaf geldı ama sımdı alıştı cok begenıyor ben 3 lü set halınde aldım 15 tl ya
Ilk baslarda dılım cok gıdıyordu tas olan dışıme ama sımdı alıştım pekı nekadar zaman sonra duşuyor bır bılgınız varmı