diş hekimi tavsiyesi

nergis77

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
110
12
623
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

daha öncede sormuştum ama bir yanıt alamamıştım, aranızda şişli civarında önerebileceğiniz, hijyene dikkat eden, fiyatları makul olan, tanıdığınız bir diş hekimi var mı?

şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba sinem40 arkadasım diş hekımının ısmını yazmıssın bende avrupa yakasında oturuyorum sanırım dıs hekımın bagdat caddesı cıvarı kaplamaları yada protezlerı ne kadara yapıyor benım tum agzımın revızyondan gecmesı gerekıyor cok malıyetlı olacak ıyıbır dıs hekımı arıyorum yada karsıda yıne yedıtepe unıv. dıs hekımlıgı fakultesı var acaba orayamı yaptırsam dıyordum

Şişli - Nişantaşı tarafında Dentaluna Diş Kliniği var. Diş Hekimi Arzu Yalnız. ASLA TAVSİYE ETMİYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar,
Avrupa Yakasında Başakşehir-İkitelli-Bakırköy civarında işini iyi yapan, makul ücretli güleryüzlü bir dişçiye ihtiyacım var.. Dişçiden fobi derecesinde korkuyorum ve yaptırmam gereken 7-8 dolgu, 2-3 implant var. lütfen bi öneride bulununnn çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…