• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş hekimi korkusu

polyura

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
1
0
16
İstanbul
merhaba kızlar;
ben aranıza yeni katıldım. benim derdim dişçi korkusu. diş hekimine gitmem lazım. yaptığım araştırmalar sonucunda sedasyon yöntemiyle diş tedavisi yapıldığını ve bu yöntem sayesinde hiç bir şey hissetmeden tek bir randevuda bir çok dişe müdahale edilebildiğini öğrendim. ama nereye gitmem gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim. bu konuyla ilgili bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

devletı bilmem ama özeldekı doktorların çoğu bunu yapıyorlardır..

cogunun yaptıgını sanmıyorum, yeni uygulanmaya baslanan bi yontem. sıze bişey enjekte ediliyo uyumuyosunuz bayılmıyosunuz hekimin dediğ herseyi yapıyosunuz ama mudahale bitip kalktıgınızda hiç bişey hatırlamıyosunuz.. bi kaç seansta böyle tedavi gordukten sonra daha ileriki seanslarda artık o maddeyi almadan da korkunuzu yenip koltuga yatabildiğinizi soylemişti. ıstanbulda özel bi klinikte yapıldıgını ve bilinen bi riski olmadıgını soylediler. ama her yerde yaopıldıgını sanmıyorum. bunun gibi baska takıntıların ve korkuların varsa psikoloğa gorunmeni de öneririm böylelilkle daha saglıklı bi hayatın olur simdiden gecmiş olsun:3:

Back