• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş hekimi bayanlar..yardim lutfen

pukkodu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
21
0
16
İstanbul
Merhaba. .Kron Veneer (Seramik) in ne kadarini SGK karsiliyor acaba bilir misiniz? Babam SGK li degil ama... Babamin dişlerini yaptirmak istiyorum ve babama bakmakla yukumluyum..Calistigim kurum babanin dişini SGK hadlerinde karsilarim diyor.Ben bi tutarı hicbir yerden ogrenemiyorum.Ogrenemeyince de para durumu ayarlayıp ayarlayamacagimi hesaplayamiyorum.Biliyorsaniz bilgi verebilirseniz cok mutlu olurum.Cunku maalesef cok yuksek fiyatlar cikardi birkac dis hekimi :(Mutlaka öyledir ama kurumumun karsilayacagi SGK Haddini ogrenemeden birsey yapamiyorum :(Simdiden cok tesekkur ederim yardimlariniz icin...

babanız sizin üzerinizden sigortalıysa devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz..devlette hasta diş başına 17.1 tl ödüyor..muayenesini yaptırıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz..ama özelde yaptırıca sgk ne kadarını karşılıyor tam bilmiyorum..çok fazla bir meblağ karşılayacağını sanmıyorum.

Merhaba. .Kron Veneer (Seramik) in ne kadarini SGK karsiliyor acaba bilir misiniz? Babam SGK li degil ama... Babamin dişlerini yaptirmak istiyorum ve babama bakmakla yukumluyum..Calistigim kurum babanin dişini SGK hadlerinde karsilarim diyor.Ben bi tutarı hicbir yerden ogrenemiyorum.Ogrenemeyince de para durumu ayarlayıp ayarlayamacagimi hesaplayamiyorum.Biliyorsaniz bilgi verebilirseniz cok mutlu olurum.Cunku maalesef cok yuksek fiyatlar cikardi birkac dis hekimi :(Mutlaka öyledir ama kurumumun karsilayacagi SGK Haddini ogrenemeden birsey yapamiyorum :(Simdiden cok tesekkur ederim yardimlariniz icin...

Oncelikle gecmis olsun.Babanizin sigortasi sizin uzerinize degil mi? Ben oyle anladim cunku eger boyleyse dislerini devlet hastahanesinde yaptirabilirsiniz.

Teşekkür ederim öncelikle. Bugun net bilgiye ulastim sgk haddi 65-85 tl arasi imis..aradaki farki biz karsiliyormusuz dis basina.ozel disci 1 adedini 185 tl ye yapiyor en uygun..yani dis basina 100-120 tl arasi fark odeyecegim.

Birsey daha sormak istiyorum simdi dis hastanesinin biri 7 adet vida takilmali diyor yani kemik ici implant silindir ama cok pahali. Baska bir dis hekimi 6 veya 8 silindir gerekir diyor.ama bir dis hekimide 2 silindir seni 15 sene götürür demis bu arada babama 20 adet dis takilmasi lazim.disci korkusu yuzunden agzinda dis kalmadi :((

Back