• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüşüm hakkında yorum

ronsaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
18
17
3
20
18 yaşındayım ve bu zamana kadar iyi veya kötü tipim hakkında eleştiri almaktan çekindim bir adım atıp kendim için eleştirilerinizi merak ediyorum özelden bana yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir mi :') (lütfen gerçekçi şekilde eleştirin)

18 yaşındayım ve bu zamana kadar iyi veya kötü tipim hakkında eleştiri almaktan çekindim bir adım atıp kendim için eleştirilerinizi merak ediyorum özelden bana yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir mi :') (lütfen gerçekçi şekilde eleştirin)
Ne gerek var canım benim önemli olan senin kendin hakkında ne düşündüğün. Mutlu olup olmadığın. İnternetten tanımadığın herhangi birinden alacağın yorumları bu kadar önemseme 🙂

Kuşum kimseye atma resmini. Burası güvenli bir platform lakin fakeler olabiliyor. Buna hiççç gerek yok. Sen,sen olduğun için çok güzelsin.Biriciksin.

Yayılmasını istemediğiniz fotoğrafı kimseye atmayın. Siz güvenir atarsınız o buraya, instagrama ya da başka bir yere yükler.

Ekleme: sadece bu konu için değil. Genel olarak bu fotoğrafı herkes görebilir demiyorsanız o fotoğrafı kimseye atmayın.

Daha coook gençsin
Böyle ozguvensizlik olur hepimiz yaşadık
Yaşın büyüdükçe her şeyin değişecek
Ben 33 yaşındayım saçlarım beyazladi göz çevrelerim kırışmaya başladı ama hepsi bana ait
Değişemeyiz ki korkmuyorsak estetik olabiliriz o ayri

Biri bir şey mi diyor özgüvenini mi kırıyor?
Öyle bir şey varsa çıkar hayatından çünkü sen bu şekilde yaratıldın ve emin ki coook güzelsin kuzum her genç gibi 💐

Dış görünüş yorum yapılabilecek bir şey değil. Kıyafetinizi falan yorumlatmıyosunuz sonuçta. Ayrıca çok açıksözlü bir insanım ama kimsenin yüzüne o kişiyi beğenmesem bile güzel değilsin diyemem. Kimsenin de size kolay kolay gerçek düşüncesini söyleyeceğini sanmıyorum

Kötü bir tarafınız olsaydı emin olun haddini bilmeyen insan çok olduğu için, sormasanız da söylerdi. Boşverin. Ne kadar güzel bir yaşta, yolun çok başındasınız. Tadını çıkarın.

Böyle bir şey yapmanıza hiç gerek yok.Güzellik hiç önemli değil.Önemli olan sizin zekanız,gelişiminiz ve özgüveniniz.Bunlar olursa sizden bin kat güzelleri her alanda sollar geçersiniz

18 yaşımda ben daha oluşumumu tamamlamamıştım :D Hatırlıyorum o günlerimi de yüzüm sivilceden görünmez, kaş bıyıklarım almış başını gidiyordu hatta arkadaşım '' al artık şunları '' deyince anneme sordum yoksa dünya umrumda değildi. Demek ki başka dertlerim varmış :)) Kimseye resmini gösterip fikir almayın bence. Hem göreceli bir durum hem de boşu boşuna moralinizi bozarsınız. Zira o yaşlarda emin olun çoğumuz ergenlikten tipimizin kaydığı ve tam olarak neye benzediğimizin anlaşılmadığı bir dönemdi. Yakın arkadaşıma eski fotoğraflarımı göstereyim dedim kızın psikolojisi bozuldu asdfgh

18 yaşımda ben daha oluşumumu tamamlamamıştım :KK70: Hatırlıyorum o günlerimi de yüzüm sivilceden görünmez, kaş bıyıklarım almış başını gidiyordu hatta arkadaşım '' al artık şunları '' deyince anneme sordum yoksa dünya umrumda değildi. Demek ki başka dertlerim varmış :)) Kimseye resmini gösterip fikir almayın bence. Hem göreceli bir durum hem de boşu boşuna moralinizi bozarsınız. Zira o yaşlarda emin olun çoğumuz ergenlikten tipimizin kaydığı ve tam olarak neye benzediğimizin anlaşılmadığı bir dönemdi. Yakın arkadaşıma eski fotoğraflarımı göstereyim dedim kızın psikolojisi bozuldu asdfgh
teşekkür ederim sadece yukarda yazan ablaya yolladım o kadar çok iyi kalplisiniz :'))

Keske 18 olsam ve o gunku "hala sivilcem varrrrrrrrr, ayyyy bu killar 1 gunde yine cikiyor deliricem" cildirmalarima geri donsem :)

Senin yasindayken bana da "yasin ilerlesin gorursun" dediklerinde, kulak ardi ettim. Meger sivilceli cilt, kirismasin diye taklalar attigin ciltten iyiymis :)))

Valla güzelsen de çirkinsen de Allah çirkin şansı versin diyorum. Baht açıklığı, kısmet hayattaki en önemli olgular. Hani ne derler yıldızın düşük olmadıkça hayat sana güzel

Okuduğum en tuhaf konu olabilir. Forumda bir sürü insan var. Her yorumu kaldırabilir misin ? Kendine güvenin olsun. Bazı şeyler görecelidir başkaları açısından.

Back