Merhaba herkese, sizlere bi sorum olacak. Ben geceleri uykumda , hatta bazen gündüzleri de oluyo artık, durup dururken mesela işyerinde çalışırken çenem kilitleniyor ve dişlerimi sıkmaya başlıyorum farkında olmadan. Ve o kadar sıkıyorum ki artık çenem ağrıyıp dişlerim sızlamaya başlayınca farkediyorum bu durumu. Mesela şu anda da gece uyurken dişlerimi sıktığım için çenem ağrıyo.
Başta pek önemsemedim ama dolgularım falan yerinden oynadı ve bi dişimin kenarı kırılmış bu sabah dişlerimi fırçalarken farkettim. Bi psikoloğa falan gitmeli miyim? Ya da bu sorunu yaşayanınız var mı içinizde?
İnternetten araştırdığım kadarıyla bu tür sorunlar için dişçiye gidildiğinde silikon tarzı bi dişlik veriyorlarmış geceleri diş zarar görmesin diye..
Başta pek önemsemedim ama dolgularım falan yerinden oynadı ve bi dişimin kenarı kırılmış bu sabah dişlerimi fırçalarken farkettim. Bi psikoloğa falan gitmeli miyim? Ya da bu sorunu yaşayanınız var mı içinizde?
İnternetten araştırdığım kadarıyla bu tür sorunlar için dişçiye gidildiğinde silikon tarzı bi dişlik veriyorlarmış geceleri diş zarar görmesin diye..