Dıs gebelık yasamıs bırı olarak soyle anlatayım oncelıkle beta hcg degerın 2 gunde en az %66 artıs olması gerekmektedir bu artıs gozlenmıyosa dıs gebelıkten suphelenılır. Agrı vs normal hamılelık belırtısıde oldugu ıcın bunu dıs gebelıge baglamak dogru olmaz belırttıgım hcg yukselmesi olmadıgı durum gozlendıgınde daha sonrasında degerlerın yaklasık 2000 lere ulasana kadar vajınal ultrason ıle muayene edilip bebegın nereye tutundugu tespıt edılmeye calısılır 2000 lere geldıgı hAlde ultrasonda kese gorulmedıgı zaman artık cabalamanın anlamı olmaz metotreksat ıgne ıle mudahale edılır ve beta hcg nın durumu gozlenır
Siz bilgi sahibisiniz sanırım yardımcı olurmusnuzDıs gebelık yasamıs bırı olarak soyle anlatayım oncelıkle beta hcg degerın 2 gunde en az %66 artıs olması gerekmektedir bu artıs gozlenmıyosa dıs gebelıkten suphelenılır. Agrı vs normal hamılelık belırtısıde oldugu ıcın bunu dıs gebelıge baglamak dogru olmaz belırttıgım hcg yukselmesi olmadıgı durum gozlendıgınde daha sonrasında degerlerın yaklasık 2000 lere ulasana kadar vajınal ultrason ıle muayene edilip bebegın nereye tutundugu tespıt edılmeye calısılır 2000 lere geldıgı hAlde ultrasonda kese gorulmedıgı zaman artık cabalamanın anlamı olmaz metotreksat ıgne ıle mudahale edılır ve beta hcg nın durumu gozlenır
Kesen göründüğüne göre dış gebelik değil korkma bundan sonrası boş gebelik yani kesenin içinde bebegin oluşmaması içini ferah tut kötü şeyler düşünme insallah haftaya bebişini de görürsünKızlar geçen hafta doktora gittim kese görünüyor 5 haftalık dedi fakat kan almadılar değerim dahada yukseldimi bilmiyorum. Kalp atışı için önümüzdeki hafta gidicem .öğrenmek istediğim eğer dış gebelik olmuş olsaydı 5 haftalıkken belli olur muydu. İlk bebeğim herhangi bir kanamam yok hafif ağrılarım bulantim halsizlidimm var
Bulantim var goguslerimde felaket ağır ve ağrı hissediyorum bı sorun olsa bunlar olmazdı heralde demi biraz araştırdım ister istemez moralim bozulduKesen göründüğüne göre dış gebelik değil korkma bundan sonrası boş gebelik yani kesenin içinde bebegin oluşmaması içini ferah tut kötü şeyler düşünme insallah haftaya bebişini de görürsün
Bulantim var goguslerimde felaket ağır ve ağrı hissediyorum bı sorun olsa bunlar olmazdı heralde demi biraz araştırdım ister istemez moralim bozulduKesen göründüğüne göre dış gebelik değil korkma bundan sonrası boş gebelik yani kesenin içinde bebegin oluşmaması içini ferah tut kötü şeyler düşünme insallah haftaya bebişini de görürsün
Bence korkma derim hep derler ya hamilelikte en kötü şey stres bende korkuyla umutsuzca gittim kalp atışlarını duydum ve çok şaşırdım okadar korkutmusumki kendimi internette araştırmalara baslasam şimdide ya kalbi durduysa diye düşüncem oyuzden çok araştırmiyorum korkma sadece dua et herseyin hayirlisiBulantim var goguslerimde felaket ağır ve ağrı hissediyorum bı sorun olsa bunlar olmazdı heralde demi biraz araştırdım ister istemez moralim bozuldu
İşte bende o durumdayım kalp atışını daha duymadığım için garip bi kusku sardı korkuyorumBence korkma derim hep derler ya hamilelikte en kötü şey stres bende korkuyla umutsuzca gittim kalp atışlarını duydum ve çok şaşırdım okadar korkutmusumki kendimi internette araştırmalara baslasam şimdide ya kalbi durduysa diye düşüncem oyuzden çok araştırmiyorum korkma sadece dua et herseyin hayirlisi
Hamilelik korkudan ibaret ne desem boş biliyorum sana yazıyorum ama yarın kontrolüm var asıl ben cok korkuyorum bi aksilik varmi diye dr kesenin ölcüsunu soyledimi bide bol su ic kesenin gelisimi ıcinBence korkma derim hep derler ya hamilelikte en kötü şey stres bende korkuyla umutsuzca gittim kalp atışlarını duydum ve çok şaşırdım okadar korkutmusumki kendimi internette araştırmalara baslasam şimdide ya kalbi durduysa diye düşüncem oyuzden çok araştırmiyorum korkma sadece dua et herseyin hayirlisi
Ayrıntılı bişey demedi 5 haftalık kese görünüyor dedi bu evhamin sebebi birazda doktorun düzgün bı bilgi vermemesi senin nekadarlikHamilelik korkudan ibaret ne desem boş biliyorum sana yazıyorum ama yarın kontrolüm var asıl ben cok korkuyorum bi aksilik varmi diye dr kesenin ölcüsunu soyledimi bide bol su ic kesenin gelisimi ıcin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?