dış gebelıkten sonra..

CICEK7434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
408
121
36
selam hanımlar nasılsınız ?
4 ay oncesı dıs gebelık gecırmıstım . aradan zaman gecmeden ılk adetımde hsg fılmı cektırdım sırf meraktan fılm sonucundada sol tupum kapalı sag tupdede su toplamıs sısmıs dedıler. ozamanda bu zamana kadar cok doktor gezdım kımse yenı tahlıl yapmadı elımdekı tahlıllere gore ışlem yaptı bugun prof. doktor bulent tırasa gıdecegım. Tüp bebekle ılgılı bu doktora muayene olan var mı ?

geçmiş ols"CICEK7434, post: 40714196, member: 662925"]selam hanımlar nasılsınız ?
4 ay oncesı dıs gebelık gecırmıstım . aradan zaman gecmeden ılk adetımde hsg fılmı cektırdım sırf meraktan fılm sonucundada sol tupum kapalı sag tupdede su toplamıs sısmıs dedıler. ozamanda bu zamana kadar cok doktor gezdım kımse yenı tahlıl yapmadı elımdekı tahlıllere gore ışlem yaptı bugun prof. doktor bulent tırasa gıdecegım. Tüp bebekle ılgılı bu doktora muayene olan var mı ?[/QUOTE]gecmis olsun canım, bos gebelik kacinci haftada teshis koydular ben de ayji dertten muzdaribim çok korkuyorum
fecmmus

3. haftada benım cok sancım ve kanamam olmustu. O sekılde anladılar sonrası sıkıntı zamanlar basladı. Suan tup bebek ıcın tedavı oluyorum. Dun gıttıgım doktor yumurta rezervesı ııcn ılaç verdı ılk once yumurtalıkları toplayıp sonra laporoskopı ıle tuplerı aldırcam ardından tup bebek yapacagım. hayırlısı ıle.

Allah yardmcın olsun. ben 8haftadayım ve arın son gün ultrason vajinal ultrasonda da görünmezse kürtaj olucam

tesekkurler canım sagolasın. Allah sanada yardımcı olsun . moralını yuksek tut benım kuzenımde ole olmustu son anda kese gorundu ıyı dusun ıyı seyler olsun :)

sağlık olsun canım cok gecmıs olsun senın saglıgın herseyden onemlı oncelıkle senın saglıgın . Allah ıns tekrardan hamıle kalmayı saglıklı bebeklerın olmasını nasıp eder sana bana herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…