dış gebelikten sonra tekrar hamile kalamıyorum.

zeynoperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
186
0
96
Ankara
merhaba banada yardımcı olursanız çok sevinirim.benim 1 tane normal yollardan olan kızım var.kızımdan sonra korunurken hamile kaldım dış gebelik çıktı.laporoskopi yöntemiyle ameliyat oldum.sağ tüpüm alındı.1,5 sene oluyor tekrar hamile kalamıyorum.hsg çekildi.diğer tüpümüm iyi olduğu hamile kalbileceğimi söylediler.3 sefer aşılama yaptırdım.malesef olmadı.3. aşılamamı bu ay 1 nisanda yaptırdım adet olmadım.adet tarihimi 5 gün geçirdim.dün bhcg baktırdım.2,5 negatif çıktı.çok umutlanmıştık ama olmadı.benim sizlere sormak istediğim bundan sonra ne yapmalıyım.aşılamayı mı yoksa artık tüp bebek mi denemeliyim?

merhabalar onunuzde ik tane secenek kaliyor ta kisa yoldan tup bebek deneyeceksiniz ya da tekrar laparoskopi olup diger saglam tupunuzun etrafinda bir takim yapisikliklar ve enfeksiyon olabilir onlarin duzelme durumu mevcutsa duzelttirip yeniden kalabilme imkanini deneyebilirsiniz kolay gelsin sevgiler

çok teşekkür ederim cevabınız için.tekrar laporoskopi olmaya cesaret edemem.tüp bebek denemenin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum.umarım sonuç alabilirim.iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…