• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis gebelikten sonra tek tuple hamile..

abcdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
3
1
1
34
selam hanimlar..nolur bana bu konu etrafinda bilgi toplamama yardimci olun..bi yil bundan once belirsiz sebepten dis gebelik gecirdim olumden dondum desem dogru olur.sag tupum alindi acik emelyatla.doktorum8ay korunmami soyledi.korundum..gitdim tedavide aldim infeksiyon ciktigindan..artik bi sorun olmadigini Allaha kaldigini soyledi..3yasinda kizim var.1ay oldu korunmadigim bu ay olmadi.Cok korkuyorum kalamamaktan...2yumurtalik cok iyi tupde..hic kalan oldumu tek tuple.nolur komusalim bu konu etrafinda

Ben ekim ayında dış gebelikten sol tüpü alındı Dr hemen hamile kalabilirsin dedi şu an hamleyimm korkma canım herseyde vardir bir hayir

Canim bende 20 ay once dis gebelikten ameliyat oldum sol tupum alindi. Ve suan Rabbime binlerce sukurler olsun 2 aylik hamileyim. Sadece 1 defa ilac tedavisi denedim olmadi. 12 kg verdim. Ozellikle tsh yuksekti onu dusurdugumuz ilk ay hamile kaldim sukurler olsun.

selam hanimlar..nolur bana bu konu etrafinda bilgi toplamama yardimci olun..bi yil bundan once belirsiz sebepten dis gebelik gecirdim olumden dondum desem dogru olur.sag tupum alindi acik emelyatla.doktorum8ay korunmami soyledi.korundum..gitdim tedavide aldim infeksiyon ciktigindan..artik bi sorun olmadigini Allaha kaldigini soyledi..3yasinda kizim var.1ay oldu korunmadigim bu ay olmadi.Cok korkuyorum kalamamaktan...2yumurtalik cok iyi tupde..hic kalan oldumu tek tuple.nolur komusalim bu konu etrafinda

Canim mrh benim yakinlarimdan iki kişi diş gecelik geçirdi sağ tüpleri alindi ve hamile kaldilar normal yolla.korkmana gerek yok. Diş gebelik zor bir süreç belirli bir sure bebek onerilmiyo ama sonrasında hamilelik için engel yok

Back