• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelikten sonra adet düzensizliği?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce dış gebelik geçirdim tedavi oldum bitti şükür hastaneden çıkınca bı hafta sonra adet oldum diğer ay 10 gün e oldu bu ay 14 gün oldu hâlâ yok virüs sebebiyle hastaneye de gidemiyorum neden oluyor acaba normalmi yasayaniniz varmi

Normal canım hala beta hcg degerin düşmemiştir tam benim tam 3 ayda sıfırlandı değerim kürtaj olmama rağmen bu adetinden sonda düzene biner merak etme

Normal canım hala beta hcg degerin düşmemiştir tam benim tam 3 ayda sıfırlandı değerim kürtaj olmama rağmen bu adetinden sonda düzene biner merak etme
3 ay önce 2.5 lardaydi doktor düşer bakmaya gerek yok artık dedi zaten virüs girdi araya

3 ay önce 2.5 lardaydi doktor düşer bakmaya gerek yok artık dedi zaten virüs girdi araya
O zaman doktorunla bi görüş canım senin degerin erken düşmüş benim yüksekti değer ondan galiba geç düştü

Canım değer sıfırlandıktan 10 15 gün sonra normal regli başlar yani ben metots iğneden 56 gün sonra regli oldum sonraki reglim düzenli geldi şükür ama ilk regli çok uzun sürdü on gün kadar ve çok fenaydı bayıltıyordu nerdeyse

Canım değer sıfırlandıktan 10 15 gün sonra normal regli başlar yani ben metots iğneden 56 gün sonra regli oldum sonraki reglim düzenli geldi şükür ama ilk regli çok uzun sürdü on gün kadar ve çok fenaydı bayıltıyordu nerdeyse
Ya bilmiyorum canim Bu ay 24 gün geçti hala adet olmadım korunuyrm zaten belirtide yok da yinede test yaptım negatif beklediğim gibi olmadı hala bekleyincede hiç gelmicek gibi oluyor 🙄

Back