dış gebelikten dolayı tüpü alınıp tekrar hamile kalanlar

zeynoperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
186
0
96
Ankara
merhaba benim 1 tane kızım var.sonrasında bir dış gebeliğim oldu.ve sağ tüpüm alındı.1,5 senedirde tekrar hamile kalamıyorum.lütfen benim gibi olupta hamile kalanlar varsa anlatsınlarda bizde teselli olalım.benim buna çok ihtiyacım var.:gitme:

Benim bir tanıdığım hamile kaldı. Onunda dış gebelik sonucu tüpü alınmıştı. 1 sene sonra hamile kaldı. Yanılmıyorsam tüp bebeğe başlıcaklardı. Tedavi için doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrenmişti. Ama çok dua etti. Moralini bozma inancını kaybetme Allah sanada nasip eder inş.

allahım inşallah tekrar nasip eder banada.böyle şeyler duyunca moralimiz yerine geliyor hiç değilse.bizde bi kaç ay sonra belki tüp bebek deneyeceğiz.inşallah gerek kalmaz.

evet hadi hanımlar kimseler yok mu başka.moral içerikli cümleler okumak istiyorum.bu çok önemliymiş.belkide kendimi çok kasıyorum ondan olmuyor olabilir.

cnm inan 15dakikadır bu topiği arıyorum sana okutmak için makber arkadasımızın yasadıgı sana umut olsunn... makber cnm saglıcakla gelsihttp://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/331533-sukurler-olsun-mucizem-gerceklesti.htmln meleğin darısı bize inşallah

canım hiç üzülme.bende okudugum gibi en yakın arkadasım makberim geldi hemen aklıma..onunda aynı şekilde olmuştu canım.ama şimdi şükürler olsun ki hamile 6 aylık:)))inşallah sende kalacaksın hiç üzülme.

evet canım arkadaşlarımın dediği gibi bende 2008 kasımda dış gebelik yüzünden laparaskopi oldum ve sol tüpüm alındı..haliyle baya sarstı beni ama pes etmedim aylarca oldumu diye bekledik ama sonuç hep negatif ( taki tedaviye başlamaya karar verene kadar gittiğim doktor birdahaki adetinde gel dedi..o ay hevesliyim ya ne ovulasyon düşündüm ne başka bişey hatta eşimden bile kaçtım :))) ama beklenen adetim gelmemişti yine kasım ayında test yaptım umutsuzca ve 2.çizgiyi gördüm çok şükür...şimdi Allah nasip ederse bir kızım olucak..sakın olumsuz düşünme ve bol bol dua et..inşallah seninde meleğin tez zamanda gelicek canımopuyorumnanaktan

evet bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum benimle ilgilendikleri için ilk önce.tedaviye başlamaya karar verdikten sonra oldu diyorsunuz.aşılama mı oldunuz kendiliğinden mi oldu hamileliğiniz.ben 1,5 senedir tedavi görüyorum daha tık yok.3 aşılama oldum negatif.bilmiyorum çok karamsarım artık.böyle durumda olup sizin gibi hamile kalanları okuyunca burda çok rahatlıyorum.demek vaktim gelmemiş deyip kendimi teselli ediyorum.çok dua ediyorum allahıma inş. bir gün olur.acaba diyorum başka bir sebep mi var diyorum.tıp bu konuda çok aciz.sebep şudur diyemiyorlar.hsg çektirdim diğer tüpün iyi dediler.ve gariptir ki diğer tüpümünde iyileştiğini söylediler.çok garip değil mi.hsg de öyle gözüküyor.bu arada hamileliğinize gerçekten çok sevindim.allah kucağınıza almayı nasip etsin.

amin canım benim çok sağol darısı senin başına inşallah..ben aşılama veya tüp bebek tedavisi istemedim ilk önce klomenle başlıcaktık ama o ay kendiliğinden geldi bebeğim..seninde bi sorun yokmuş biraz dinlendirsen vücudunu belki sanada iyi gelir hatta yaz geliyor diceksin çok zor ama ilgini başka şeylere yönlendir canım inan bunu başardığın ilk ay hamiş kalıcaksın

evet inş dedğiniz gibi olur.aslında sadece adet olduğum gün çok bunalıma giriyorum sonra bir kaç gün sonra atlatıyorum.rahatlıyorum.bu sefer bu ay olacak diyorum.sakin takılıyorum.işte yinede olmuyor.lütfen bizler için dua edin.

evet başka kişiler yokmu.lütfen sizleride burada görmek isteriz.mutlu sonlarınızı anlatında içimiz rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…