Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bir tanıdığım hamile kaldı. Onunda dış gebelik sonucu tüpü alınmıştı. 1 sene sonra hamile kaldı. Yanılmıyorsam tüp bebeğe başlıcaklardı. Tedavi için doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrenmişti. Ama çok dua etti. Moralini bozma inancını kaybetme Allah sanada nasip eder inş.
evet canım arkadaşlarımın dediği gibi bende 2008 kasımda dış gebelik yüzünden laparaskopi oldum ve sol tüpüm alındı..haliyle baya sarstı beni ama pes etmedim aylarca oldumu diye bekledik ama sonuç hep negatif ( taki tedaviye başlamaya karar verene kadar gittiğim doktor birdahaki adetinde gel dedi..o ay hevesliyim ya ne ovulasyon düşündüm ne başka bişey hatta eşimden bile kaçtım :))) ama beklenen adetim gelmemişti yine kasım ayında test yaptım umutsuzca ve 2.çizgiyi gördüm çok şükür...şimdi Allah nasip ederse bir kızım olucak..sakın olumsuz düşünme ve bol bol dua et..inşallah seninde meleğin tez zamanda gelicek canımopuyorumnanaktan
amin canım benim çok sağol darısı senin başına inşallah..ben aşılama veya tüp bebek tedavisi istemedim ilk önce klomenle başlıcaktık ama o ay kendiliğinden geldi bebeğim..seninde bi sorun yokmuş biraz dinlendirsen vücudunu belki sanada iyi gelir hatta yaz geliyor diceksin çok zor ama ilgini başka şeylere yönlendir canım inan bunu başardığın ilk ay hamiş kalıcaksınevet bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum benimle ilgilendikleri için ilk önce.tedaviye başlamaya karar verdikten sonra oldu diyorsunuz.aşılama mı oldunuz kendiliğinden mi oldu hamileliğiniz.ben 1,5 senedir tedavi görüyorum daha tık yok.3 aşılama oldum negatif.bilmiyorum çok karamsarım artık.böyle durumda olup sizin gibi hamile kalanları okuyunca burda çok rahatlıyorum.demek vaktim gelmemiş deyip kendimi teselli ediyorum.çok dua ediyorum allahıma inş. bir gün olur.acaba diyorum başka bir sebep mi var diyorum.tıp bu konuda çok aciz.sebep şudur diyemiyorlar.hsg çektirdim diğer tüpün iyi dediler.ve gariptir ki diğer tüpümünde iyileştiğini söylediler.çok garip değil mi.hsg de öyle gözüküyor.bu arada hamileliğinize gerçekten çok sevindim.allah kucağınıza almayı nasip etsin.