Merhabalar, 2021 şubat 13 te beta 776 ile gebelik görüldü. Fakat kanamam vardı. Doktor takip edeceğini söyledi. 17sinde gittiğimizde 3500 olmuştu ve kese görülmüyordu. O gün biopsi yapıldı. Ertesi gün 3500 lerdeydi yine.18nde Metotreksat uygulandı. 20 sinde 7000 olmuştu. 24 ünde 4900 olmuştu iç kanama başlangıcı vardı. Doktor ikinci dozu uyguladı. Mart ın 2 sinde gelmemi söyledi. 2900 lere inmişti 2sinde.iç kanamam durmuştu. Ama doktor gidişat çok iyi atlatacağız sanırım bu şekilde dedi. Fakat bir sonraki gidişime kadar dayanılmayacak ağrılar yaşadım. Sol tüpümde idi bu arada. Sol kasık bölgemden bacağıma doğru etlerimi çekercesine biri ağrılar yaşadım saatlerce sürdü günde 3 /4 kez bu şekilde oluyordu. Üç gün sürdü ve kendiliğinden geçti. Doktorum bu tedavi süreci ile bacak ağrısının ilgisi olmadığını söyledi telefon görüşmemde.
8 martta tekrar çağırdı gittim ve 440 olmuştu o gün. 15 martta gittiğimde ise 112 idi. Ama değerim 440larda iken o vakte kadar hep kanamam oldu. Şu sıralar ise kahverengi lekelenmeler var. 15 martta doktorum değerin 0 olduktan sonra adet olduğunda rahim filmi ya da tüplerin bakacağız asıl önemli olan o dedi. Ben de açıkcası korkuyorum. İç kanamasız süreci atlattım. Acaba tüplerime bişey olmuş mudur değerlerimin yüksek seyretmesi tüplerime zarar vermiş midi, ya da bu dış gebelik yumurtalara zarar veriyor mu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ben de her edindiğim yeni bilgiyi burada paylaşıp endişesi olanlara yardımcı olmak isterim
8 martta tekrar çağırdı gittim ve 440 olmuştu o gün. 15 martta gittiğimde ise 112 idi. Ama değerim 440larda iken o vakte kadar hep kanamam oldu. Şu sıralar ise kahverengi lekelenmeler var. 15 martta doktorum değerin 0 olduktan sonra adet olduğunda rahim filmi ya da tüplerin bakacağız asıl önemli olan o dedi. Ben de açıkcası korkuyorum. İç kanamasız süreci atlattım. Acaba tüplerime bişey olmuş mudur değerlerimin yüksek seyretmesi tüplerime zarar vermiş midi, ya da bu dış gebelik yumurtalara zarar veriyor mu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ben de her edindiğim yeni bilgiyi burada paylaşıp endişesi olanlara yardımcı olmak isterim