- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
dunki 1260 Cikti doktor bakti ieseyi.goremedi baska yerdede bi kese gorunmuyo dedi yarin tekrar kan vercem korkuyorum cookDış gebelik mi bilmiyorum ama, değerler gayet iyi yükselmiş nasip canım Rabbim neyi isterse, üzülme dua et, adet günü kanama olması büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır
Hayırlısı olsun canım, kaç haftalık peki bhcg belli bi artışa geçince kese görünüyor, bebek daha sonra ki haftalarda görünüyor , benim kese beş altı haftalıkken görünmüştü bhcg beş binlerdeydi , Rabbim hakkında hayırlısını versin, alacak nefesi varsa engel yok, umarım herşey gönlünce olur üzülme dua et..dunki 1260 Cikti doktor bakti ieseyi.goremedi baska yerdede bi kese gorunmuyo dedi yarin tekrar kan vercem korkuyorum cook(
benim Hesabima gore 4 hafta cunku catltma ignesi olali 4 hafta olcak doktor 5 diyo anlamadim kafam karisti..Hayırlısı olsun canım, kaç haftalık peki bhcg belli bi artışa geçince kese görünüyor, bebek daha sonra ki haftalarda görünüyor , benim kese beş altı haftalıkken görünmüştü bhcg beş binlerdeydi , Rabbim hakkında hayırlısını versin, alacak nefesi varsa engel yok, umarım herşey gönlünce olur üzülme dua et..
Anladım canım sabret biraz daha ,görünür inşaallah bu süreç biraz zor ama beklemekten başka yapcak bişey yok, hem sen güçlü ol ki bebekte tutunsun, kafanı rahat bırak, kötü düşünme ve korkma Nasip te ne varsa o canım, anne olmak çok zormuşbenim Hesabima gore 4 hafta cunku catltma ignesi olali 4 hafta olcak doktor 5 diyo anlamadim kafam karisti..cok korkuorum cook
Canim Ben adet gunumde adet oldum yani 3 gun fln surdu kanama ama cok agrim oldu kanama bitti ama hcg yukselise gecti 16-45-170-350-600-900-1200 bole yukseldi kafam o yuzden karisik biraz o ladar kanama neden oldu hcg nye yukseliyoAnladım canım sabret biraz daha ,görünür inşaallah bu süreç biraz zor ama beklemekten başka yapcak bişey yok, hem sen güçlü ol ki bebekte tutunsun, kafanı rahat bırak, kötü düşünme ve korkma Nasip te ne varsa o canım, anne olmak çok zormuş
Dr bişey söylemedimi, kanama olabilir diyor doktorlar ama keseyi gören kadar netleşmez, o zaman dış gebelik olup olmadığı anlaşılır, gerçi bhcg nin yükselmesine bakarak da anlıyolar ama , dur bakalım anlaşılır bikaç güneCanim Ben adet gunumde adet oldum yani 3 gun fln surdu kanama ama cok agrim oldu kanama bitti ama hcg yukselise gecti 16-45-170-350-600-900-1200 bole yukseldi kafam o yuzden karisik biraz o ladar kanama neden oldu hcg nye yukseliyo
canim benim 7000 kusurlerdeyken ogrendim hamile oldugumu ...dunki 1260 Cikti doktor bakti ieseyi.goremedi baska yerdede bi kese gorunmuyo dedi yarin tekrar kan vercem korkuyorum cook(
ayy Ne guzell,,, ama benim baya kanamam oldu doktr dusuk yapiosn muhtemelen dedi ama hcg artiyo vajinal ultrasonla bakti hicbsey goremdi ne tuplerre ne rahimde dedi biraz icim rahatladi tuplerde fln olmadgini ogrenince ama yinede korkyyla bekliorum.. dua edin bna..canim benim 7000 kusurlerdeyken ogrendim hamile oldugumu ...
O degerlere ragmen gorulmemisti kesem...
Adet zamanida lekelenme yasadim...
Yerlesme kanamasi dendi...
Su an 17 haftalik hamileyim cok sukur...
Icini bi nebze rahatlatirim diye yazmak istedim...
Saglicakla kucagina alirsin ins. ♡
Doktrm Ilk basta adet oluorm sandigimda hcgye bakti dusuk yapiosn muhtemelen dedi ama o zamandan snra hcg surekli artti halada artio doktorum iki gunde bir izleyelim dedi o yuzden iki gune kan veriorum benim hesabmdan 4 haftalik daha 1200 lerde hcg ...keseyi 4,hafta goren olmamis pek o yuzden boraz rahatladim bide bugun vajinal usg ile bakti ne tuplerre ne rahimde kese gorunmuo dedi dis gebelik degildir insallah kesenin olusmasini hcg degeronin yukselmesini beklioruz.. araya bayram tatili girecek muhtemelen haftaya kesnlesecek...Dr bişey söylemedimi, kanama olabilir diyor doktorlar ama keseyi gören kadar netleşmez, o zaman dış gebelik olup olmadığı anlaşılır, gerçi bhcg nin yükselmesine bakarak da anlıyolar ama , dur bakalım anlaşılır bikaç güne
Seni çok iyi anlıyorum, bu annelik duygusu zor bişey , her an her saniye endişeli olmak merak etmek, gerçekten zor ama eğer Rabbim ömür verdiyse bebeğin sana tutunur, inşaallah bayram Hayır getirir de güzel haberlerini alırımDoktrm Ilk basta adet oluorm sandigimda hcgye bakti dusuk yapiosn muhtemelen dedi ama o zamandan snra hcg surekli artti halada artio doktorum iki gunde bir izleyelim dedi o yuzden iki gune kan veriorum benim hesabmdan 4 haftalik daha 1200 lerde hcg ...keseyi 4,hafta goren olmamis pek o yuzden boraz rahatladim bide bugun vajinal usg ile bakti ne tuplerre ne rahimde kese gorunmuo dedi dis gebelik degildir insallah kesenin olusmasini hcg degeronin yukselmesini beklioruz.. araya bayram tatili girecek muhtemelen haftaya kesnlesecek...
İnşallah canımm inşallah... Dua et banaSeni çok iyi anlıyorum, bu annelik duygusu zor bişey , her an her saniye endişeli olmak merak etmek, gerçekten zor ama eğer Rabbim ömür verdiyse bebeğin sana tutunur, inşaallah bayram Hayır getirir de güzel haberlerini alırım
e bu degerler cok guızel kım dedı sana dış gebelık dıye yaaa kafanızı karısıtırıp nıye stres yapıosunuz usg aletı ıyı degıldır görememıstır ben de hakkaten korkacak bı durum var sandım degerler gayet bıyı bı ıkı gune gorulur kese kanama durdu muCanim Ben adet gunumde adet oldum yani 3 gun fln surdu kanama ama cok agrim oldu kanama bitti ama hcg yukselise gecti 16-45-170-350-600-900-1200 bole yukseldi kafam o yuzden karisik biraz o ladar kanama neden oldu hcg nye yukseliyo
Kanama durdu taa o zaman hafif hafif ara ara akıntı oluyo bi oluo bi temizlenio.. İçime biraz su serptiniz saolun. Bugün hastanede heycandan kalpkrizi gecircektim nerdeyse.. Bugün bide adet olcakmişim gibi belim cok agrıyo ve normalde bacaklarıö cok agrır adet olycam zaman üşürüm hepsini yasadım yasıorm ama Allaha sükür akıntı bile gelmedi.. Rabbim hayrlisni veriri insallah.. Bayram geliyo memlekete gidecez herkes duydu ilk hamile olabileceğimi sört gözle güzel haber bekliılar.. İnşallah Rabbim büyük bi byram sevinci yaşatır..e bu degerler cok guızel kım dedı sana dış gebelık dıye yaaa kafanızı karısıtırıp nıye stres yapıosunuz usg aletı ıyı degıldır görememıstır ben de hakkaten korkacak bı durum var sandım degerler gayet bıyı bı ıkı gune gorulur kese kanama durdu mu
agırır tabı belın stresten hemen bele kasıga vuruyo agrı ben sınırleneyım hemen belım agırmaya baslıo rahat ol devlet hastanesıne mı gıttınKanama durdu taa o zaman hafif hafif ara ara akıntı oluyo bi oluo bi temizlenio.. İçime biraz su serptiniz saolun. Bugün hastanede heycandan kalpkrizi gecircektim nerdeyse.. Bugün bide adet olcakmişim gibi belim cok agrıyo ve normalde bacaklarıö cok agrır adet olycam zaman üşürüm hepsini yasadım yasıorm ama Allaha sükür akıntı bile gelmedi.. Rabbim hayrlisni veriri insallah.. Bayram geliyo memlekete gidecez herkes duydu ilk hamile olabileceğimi sört gözle güzel haber bekliılar.. İnşallah Rabbim büyük bi byram sevinci yaşatır..
yok özele gidiyorum canım da degerler düştü kanamam başladı.. hayırlısı herşey için..agırır tabı belın stresten hemen bele kasıga vuruyo agrı ben sınırleneyım hemen belım agırmaya baslıo rahat ol devlet hastanesıne mı gıttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?