DIŞ GEBELİKTE BETA DEĞERİ DÜŞER Mİ ?

kadersizben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
78
3
26
ilk betam 179
2 gün arayla yazıyorum 142-136-4 gün sonra kan 432 beta bu ne demek oluyor
Kimyasalsa hep düşmesi lazım dış gebelikse eğer en başta düşüp yükselmez benim bildiğim ya da başka bir şey var bu işte bilgilerinizi alayım 🥺

ilk betam 179
Kimyasalsa hep düşmesi lazım dış gebelikse eğer en başta düşüp yükselmez benim bildiğim ya da başka bir şey var bu işte bilgilerinizi alayım 🥺
Birincisi kana hep aynı yerde mi verdin bu çok önemli ikincisi benim bildiğim dış gebelik yüksek düşük yüksek şeklinde ilerliyor ama yine de doğru olmayabilir inşallah sağlıklıdır🩷

Dış gebelik olabilir mi diyorsun yani dış gebelikse en başta düşme olmazdı sanki diye biliyorum ama inşallah sağlıklı olur dua et

ilk betam 179
Canım dış gebelik gibi gözüküyor benimki de böyle olmuştu kiminin ki 2500 lere kadar sağlıklı artıyor kimin ki en baştan belli oluyor

Ama kanamam yok bir ağrım yok yarın kan vericem sonuca göre belli olur mu
Canım şöyle anlatayım beta iki günde iki kat artmadığı zaman zaten ilk akla gelen dış gebelik oluyor ve herkesin süreci farklı oluyor dış gebelik yaşadığım sıra çok araştırdım herkes farklı farklı belirtiler yaşamış kiminin kanaması ya hiç yok ya çok az ağrı da aynı şekilde. Doktorunuz size nasıl bi yol izledi ne dedi bu konuda

Her şey olabilir dedi yani kimyasalda olabilir dedi dış gebelikte olabilir dedi 2 gün sonra artarsa iyi bir şekilde sağlıklı gebelikte olabilir dedi alttan bakıldı dış gebelik denmedi sana dendiğinde kaçıncı haftadaydın ben şu an 5+2 deyim
Canım şöyle anlatayım beta iki günde iki kat artmadığı zaman zaten ilk akla gelen dış gebelik oluyor ve herkesin süreci farklı oluyor dış gebelik yaşadığım sıra çok araştırdım herkes farklı farklı belirtiler yaşamış kiminin kanaması ya hiç yok ya çok az ağrı da aynı şekilde. Doktorunuz size nasıl bi yol izledi ne dedi bu konuda

Her şey olabilir dedi yani kimyasalda olabilir dedi dış gebelikte olabilir dedi 2 gün sonra artarsa iyi bir şekilde sağlıklı gebelikte olabilir dedi alttan bakıldı dış gebelik denmedi sana dendiğinde kaçıncı haftadaydın ben şu an 5+2 deyim
Tam hatırlamıyorum ama 4 tü tedavi gebeliği olduğu için erken öğrenmiştim ben

ilk betam 179
Merhaba canım ben dış gebelik geçirdim 164 ile öğrendim iki katından fazla çok yükselmeye başladı değerim kese görmeye diye gittik 3500 olmuştu göremedi kesin dış gebelik diyip iğne yapıldı ertesi gün verildiğinde 13000 olmuştu şaka gibi doktor muhtemelen tüpün geniş kısmında yumurtalık tarafında dedi ne kanamam ne ağrım hiç bişey yoktu iki iğne ile ancak sonlandı gebelik, artıp birden azalması da görülen bisey inşallah seninki sağlıklı bir şekilde olur

X