- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 36
- Konu Sahibi glshendgn88
Arkadaşlar belki beni bilen biliyodur cok konuda geçen sene dış gebelik geçirdiğimi dile getirmiştim. Şimdi tekrar hamile kaldım ve doğal olarak korkum var. İki kere hastaneye gittim ilkinde ufak bi kahve rengi ankıntım oldu muayne oldum alttan kese görünmedi beta 732 idi rahim duvarında kalınlaşma yok dedi dış gebelik olabilir dedi ve iki gün sonra çağırdı. 2 gün sonra kontrolde baska doktor vardı lekelenmem de yoktu hala daha yok şükür. Önce kan verdim adetim 3 gün geçtimişti bu arada ve 1732 çıktı. Doktorun yanına girdim ultrasona almadı kan değerin ikiye katlanmış dedi bu değerde ultrasonda alttan da baksak cıkmaz dedi! Sen haftaya gel direk ultrasona gir dedi. Şimdi ilk doktor dış gebelikten şüphelendi ( daha önce geçirdiğim için öyle deme durumunda kaldı ) ikinci doktor değerlerin iyi dış gebelik gözükmüyor dedi. Sorum şu; Herhangi lekelenmem yok bir kere oldu 4 gün önce. Değerim iki kat artıyor olsa bile dış gebelik görülebilir mi bu durumda? 1730 larda ki olan değer de dış gebelik geçiren var mı? Bu konuda beni aydınlatan olursa çok sevinirim. Geçirdiğim dış gebelik yüzündem içimi ferah tutamıyorum malesef