dıs gebelıkmı ???

Dış gebeliği yeni atlatmış biri olarak söylüyorum ki hiçç alakası yok yani dış gebelik riski herkes için geçerli birşey bulantı ile kusma ile hiç alakası yok yani. beta hcgnin 2 günde 1 2 ye katlaması lazım normal bir gebelikte , dış gebelikte ise böyle olmaz artış daha az olur başka belirtileri de var ama boşverin dış gebeliği falan nerden çıkarmışlar ya insanlar çok ilginç

Allah razı olsn vallahi bebek olmadan yeterince psikolojisi bzm uyar die bebeğim geç oldu şimdi de bole saçma sapan şeylerle korkutuyor lar beni
Lütfen kimsenin dediğini takma kafana bir sorun hissedersen hemen doktorunla irtibata geç.
Bebeğinin stresten etkilenmesini istemezsin dimi?
Rahat ol ki rahat bir hamilelik geçir.

Cnm cok telaş yapıyorsan iki gun arayla kan testi ver degerlerin 2 katina cikmissa ortalama ztn dıs gebe degilsindirde...
Henuz ztn cok kucuk 4 haftalik yeni adetin geceli 3-4 gun olmustur
Ben doguma kdr bulantı kusma yasayip 13 kilo vererek doguma gitmis biri olarak diyorum ki bnm bile 7.haftada basladiysaaa
Yani 6.dan once imkansız:) tabi psikolojik olarak kendi mideni bulandirmanin disinda:)
Dıs gebelik olur yada olmaz bilemeyiz ama bulantiyla dış gebeligın bi iliskisi olmadıgi kesin

Benimde hic olmamisti 10.haftada bebegimi kaybettim ama onunla hic ilgisi yok herkesin midesi bulanicak diye bisey yok etrafimda hic istifrasiz dogum yapan war hic uzulme

Canim bende 6 haftalik iken ogrendim
Turp gibiydim resmen
Ama 8 haftadan sonras kusma,builanti,halsizluk,uyku hali ne ararsan vardi
2 ay surdu boyle su an 28 haftaligiz eski gunlerimden cook daha iyiyim cook sukur
Yani hamileluk herkeste farkli farklifir
Ben mesela hic as ermedim deli gibi

X